SVEJEDNO MI JE KOG ĆE POLA BITI DETE, SAMO NEKA JE ŽIVO I ZDRAVO: Dea Đurđević progovorila o proširenju porodice

Voditeljka i novinarka Dea Đurđević otkrila je u emsiji "Sceniranje" detalje odnosa sa dugogodišnjim partnerom Mladenom Mijatovićem.

- Mi živimo zajedno, to mu dođe kao neka vanbračna zajednica. Ja se šalim da je on velike zvezde dečko. Jako sam ponosna na njega - otkrila je Dea Đurđević o svom partneru Mladenu Mijatoviću.

Ona ne krije da proširenje porodice u njihovom slučaju ne bi bilo ništa čudno.

- Kao neko ko se igrao sa pištoljima kao devojčica nije mi padalo na pamet da razmišljam o udaji. A sada... Živimo zajedno, mislim da bismo bili divna porodica - otkrila je Dea koja je naglasila da joj nije važno kog će pola biti dete.

- Svejedno mi je kog pola će biti dete. Kada su ranije bake pričale "samo da je živo i zdravo", ja u to nisam verovala, ali sada razumem. Nije mi bitno kog je pola, samo nek je zdravo - otkrila je Dea.

Popularna voditeljka istakla je da veruje da bi njena mama bolela da postane baka.

- Moju mamu neće smeti da zovu baka, ona i dalje misli da ima 30 godina - kaže Dea, koja je svoju mamu opisala kao tinejdžerku.

- Ona ne traži ništa od mene, ne pritiska me, jer ja na pritisak grozno reagujem, ali mislim da bi volela - otkrila je Dea Đurđević.

Izvor: Kurir.rs
Foto: deadjurdjevic_official/Instagram

Pogledajte još