U POLUFINALU SAM PREBACIO PROGRAM KAD JE POČELA KONSTRAKTINA PESMA, A U FINALU SAM GLASAO ZA NJU: Saša Popović progovorio o srpskoj predstavnici za "Pesmu Evrovizije"

Umetnica Ana Đurić Konstrakta ove godine pobedila je na takmičenju "Pesma za Evroviziju '22" i Srbiju će predstavljati u Torinu na ovom prestižnom takmičenju, a sada je Saša Popović progovorio o njenom uspehu u Jutarnjem programu televizije "Prva" kod Filipa Čukanovića i Marijane Tabaković.

Naime, Saša je istakao da je Konstrakta donela jedno veliko interesovanje javnosti i medija.

- Ove godine se digla velika prašina i ova pobednica je donela jedno veliko interesovanje javnosti i medija. Ja sam gledao prvo polufinale kada je Konstrakta pevala. Kad je počela njena pesma i kada je počela da peva "Koja je tajna zdrave kose Megan Markl", promenio sam kanal. Nisam ni obratio pažnju. Kad je došao podsetnik za glasanje, kad je ona nastupala, pesmu sam prihvatio kao navijačku i meni se tada to dopalo. Kad je bilo prvo polufinale poslao sam 20 poruka za Zorju. Kad je došlo finale ja sam glasao za Konstraktu. Pesma mi se zaista dopala. Mene je zvala Marija Šerifović i rekla mi je da će Konstrakta pobediti. Finale je bilo u subotu, u nedelju smo snimali "Zvezde Granda". Jedna od članica žirija je zakasnila, kako se pojavila tako smo svi zapevali "Umetnica mora biti tačna". Ušla je pesma svima nama u glavu. Ovo je prvi put da šaljemo pesmu koja ima neku foru. Kako će oni to na finalu da naprave, ja ne znam. Poenta je u tekstu pesme, nadam se da će Evrovizija dozvoliti da ide prevod pesme na engleski jezik - rekao je Saša i dodao:

- Samo iz Srbije je stiglo 144.000 glasova, čim sam video da nisam dobio odgovor: "Hvala što ste glasali" ja znam da je stiglo mnogo glasova, jer sistem ne može to da odredi. To je tačan broj glasova i tu nema laži. Aca Lukas je digao frku i svojim izjavama je digao interesovanje za takmičenje.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Hello!/Mirko Tabašević

Pogledajte još