IZVINJENJE PUBLICI, SLAVA UKRAJINI: Severina otkrila zašto je u trenerci održala koncert u Brčkom (FOTO)

Pevačica Severina nastupila je u utorak u Brčkom i pred publiku izašla u trenerci, što je izazvalo niz komentara na društvenim mrežama.

Ona i njen prateći bend imali su pripremljene trenerke u plavoj i žutoj boji kao simbol podrške Ukrajini, međutim organizatori su smatrali da to nije dobra ideja, te su morali vrlo brzo da smisle kojim će odevnim kombinacijama zameniti trenerke.

- Konačno jednom mogu potvrditi da su neke glasine o meni tačne. Tako mi Alije Sirotanovića, priznajem da sam u Brčkom nastupala u trenerci neutralnih boja (i po nekima uvredila publiku), a razlog tome je upravo to da ne uvredim odećom deo publike. Po mišljenju lokalnih političara distrikta. Dakle, dala sam baš za nastup u Brčkom da sašiju trenerke za ceo bend u bojama BiH i ukrajinske zastave. Politička vrhuška distrikta toliko se prepala da je pritom zaboravila da je i zastava njihove države istih boja kao i napadnute Ukrajine. Pa je bilo BIH – ne BIH. I završilo je ne bih! I jedino što sam imala za presvući bila je putna trenerka. Da je sve što vam kažem tačno, potvrđuje priložena fotografija iz šatora. U svakom slučaju, izvinjenje publici… Slava Ukrajini! Živela nam i Bosna i Hercegovina i svi ljudi dobre volje u njoj - objavila je Severina na svom Instagram profilu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još