U FINANSIJSKOM SAM GUBITKU, "CIPELE" SU VELIKI HIT: Emir Đulović oglasio se povodom tužbi upućenih Andreani Čekić

Nakon što je producent Saša Lazić potvrdio da je tužio pevačicu Andreanu Čekić zbog pesme "Cipele", oglasio se i Emir Đulović koji će sada duet prepevati sa drugom koleginicom. Prema pisanju domaćih medija, Lazić od pevačice potražuje 50.000 evra koliko smatra da mu pripada od pregleda na Jutjubu, a kojih je pre skidanja pesme bilo čak 90.000.000.

Andreana Čekić otpevala je ovaj duet sa Emirom Đulovićem, ali pesma više ne postoji na Jutjubu.

- Moja ekipa i ja smo u finansijskom gubitku ali idemo dalje. "Cipele" su, mogu slobodno da kažem, jedan od najvećih hitova u poslednjih nekoliko godina na domaćoj sceni. Čast mi je da sam baš ja otpevao tu pesmu. S obzirom na to da nemam veze sa brisanjem iste sa digitalnih platformi, bilo je logično da ću je otpevati ponovo u duetu sa koleginicom koja je dostojna takve melodije. A to je Aleksandra Bursać. Pesma treba da živi, a sve ostalo je manje bitno - kaže Emir i dodaje:

- O sudskom sporu mog producenta i pevačice sa kojom sam snimao prvu veziju ne bih pričao. Manje više sam u toku i znam da se radi o nekoliko tužbi. Ako me pitate za reakcije bilo čije, verujem da će se publika obradivati jer već godinu dana konstantno dobijam poruke na mrežama "Zašto je nema" i "Kada će". Da li će nekome smetati ne znam, niti je to je cilj ponovnog oživljavanja pesme. Kao što sam već rekao, važno je da živi.

Povodom cele situacije oglasila se i Aleksandra Bursać:

- Na poziv da otpevam čuveni hit "Cipele" rado sam se odazvala . Producent Sasa Lazić i kolega Emir Đulović su smatrali da sam adekvatan vokal za tu pesmu. Nisam ulazila u to da li će to nekom smetati ili ne. Jer ja nemam nikakvu lošu nameru.

Izvor: Blic.rs
Foto: emirdjulovic_official/Instagram

Pogledajte još