NA TAJNOM ZADATKU: Dalila Dragojević, Irma Sejranić i Nikola Grujić napustili "Zadrugu 5" (VIDEO)

Tokom večeri na rijaliti imanju u Šimanovcima održane su nominacije. Zadrugari su odabrali cimerku Irmu Sejranić, dok je publika odlučila da Belu kuću napuste Dalila Dragojević i Nikola Grujić.

Troje zadrugara napustilo je rijaliti, ali samo za učesnike "Zadruge 5". Naime, Dalila, Irma i Nikola su nakon lažnog izbacivanja stigli u apartman gde ih je sačekalo pismo Velikog šefa koje je Dalila pročitala.

- Dragi naši, već vam je jasno da ste napustili "Zadrugu", ali ne i rijaliti. Sada ćete imati priliku da čujete koga želiite i vidite šta misli o vama. Možete u svakom trenutku da čujete i vidite koga hoćete i čujete šta on misli o vama - pročitala je Dalila.

- Ja želim da vidim prvo Filipa - rekla je Dalila.

- Dalila, možeš li da se smiriš? Zanimljivo je ovo - rekao je Gruja.

- Ne želim da mi diraju stvari - dodala je Dragojevićka.

- Mima jede, gle - nastavio je pevač.

- Evo i Car je otišao po hranu, ako ti je za utehu. Bože, šta mi je uradio ovaj čovek od života... A vidi Mime što jede - rekla je Dalila.

- Jede, ne prestaje, boli nju uvo što smo mi izašli. A i ovaj tvoj se smeje, pravi frizuru za žurku. Da li je moguće ovo? - govorio je Gruja.

- E, ovo je dokaz koliko ko nekome znači. Ova tamo ždere, ovaj se sprema za žurku, boli ih uvo - dodala je Dalila.

- Hoćemo i Zolu da vidimo - rekla je Irma.

Dalila i Gruja bili su u šoku zbog reakcije Filipa Cara i Milane Šarac na njihovo napuštanje "Zadruge". Shvatili su da se najviše potresao Lazar Čolić Zola zbog odlaska Irme Sejranić.

- Zola je najtužniji, ovaj se šiša, ovu boli k*rac - prokomentarisao je Gruja.

Dalila je počela da histeriše, navodno zbog stvari, a zapravo zbog straha da će videti Cara i Anu Jovanović zajedno.

- Ja ću da napustim ovo ako mi neko bude dirnuo stvari. Imam averziju. Neću da budem ovde, ne želim da spavam ovde, ne zanimaju me slatkiši - govorila je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još