MODERNA I ŠIK: Muška bela košulja odlično pristaje damama

Bez obzira na oversize košulje i košulja-haljine koje su sve popularnije u modnoj industriji, muške košulje imaju posebnu čar na ženama.

Uz adekvatan nakit i dobro stilizovanje možete je nositi u gradu, na piću, u šetnji - idealna je za skoro svaku priliku. Možete je nositi kao haljinu, uz mini-suknju ili šorts.

Ako se osećate seksi i privlačno u njima ne morate ih nositi samo po kući. Mogu vam poslužiti kao kratka letnja haljina, s kaišom stegnutim u struku. Nosite ih preko farmerki, suknje ili šortsa.

Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Iskoristite ih kao modni detalj, koji će privući pažnju ljudi, bilo da idete na posao, fakultet ili u provod.

U ovim hladnijim danima možete je kombinovati sa helankama, dugim čizmama ili dugim čarapama. Možete je obući preko majice ili ispod oversize džempera.

Ovaj trend nije od juče, naprotiv. Mnoge poznate dame kroz istoriju oblačile su muške košulje i muška odela. U njima su izgledale glamurozno i nijednog trenutka se nisu pokajale.

Žensko u muškom odelu je nešto što bar jednom u životu poželite da vidite. Ta osobina zajednička je za Koko Šanel, Karu Delevinj, Džuliju Roberts, Rijanu...

Ovaj vanvremenski komad odeće takođe je obožavala i princeza Dajana, a kultnim ga je učinila Keri Bredšo, zvezda jedna od najpopularnijih serija "Seks i grad".

Izvor: Magazin.novosti.rs/Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još