Gentleman u prepunoj bašti beogradskog SKC-a!

Koncert koji je malo koga mogao da ostavi ravnodušnim održan je u okviru Gentlemanove evropske turneje pod nazivom Diversity.

Kultni nemačku muzičar je nastupio pred skoro 1500 ljubitelja reggae zvuka sa svojim pratećim bendom The Evolution, a u okviru promocije poslednjeg studijskog albuma „Diversity”. Devetočlana ekipa The Evolution sastava, i zvezda večeri Gentleman predstavili su beogradskoj publici većinu novih pesama sa aktuelnog albuma, među kojima su se izdvojile “Changes”, “To the top”, “Good old days”, “Hold on strong”, “Its no pretty”. Ujedno su podsetili publiku na stare hitove “Superior”, “Dem gone”, “Runaway” koji su bili propraćeni burnim aplauzima, urlicima oduševljenja i mnogobrojnim rukama u vazduhu. Da bi još više podgrejali atmosferu u bašti SKC-a Gentleman i The Evolution nisu pravili pauze između pesama, a na oduševljenje brojnih fanova.

Specifičan vokal Gentlemana, tekstovi koji obrađuju standardne reggae teme kombinovani sa izuzetno angažovanim sviranjem The Evolution benda, učinili su veče čarobnim za ljubitelje reggae muzike. Nakon dvočasovne svirke, usledila su dva bisa.

Ovo je bio treći susret Gentlemana sa srpskom publikom, posle nastupa u bašti SKC-a, 2006. godine, i nastupa na Egzit festivalu 2008. godine.

Pogledajte još