Jelen Top 10 turneja oduševila Somborce!

Za lokalnu podrku Jelen Top 10 turneje pobrinuo se Somborski Omladinski Boom– SOB. Početak koncerta obeležio je sjajan nastup grupe Block Out, a fenomenalna publika i dobro raspoloenje svih obeleili su ovu odlinu urku.

Koncert u Somboru je izuzetno lepo proao, atmosfera je bila festivalska, svi bendovi zvue odlino i somborska publika je to ispratila na odgovarajui nain. Pet sati pravog rok ugoaja.”, izjavio je Dejan Vueti Vua, frontmen grupe Darkwood Dub.

Posle nekoliko nedelja dobro poseenih koncerata u Novom Sadu, Kragujevcu, aku, Sremskoj Mitrovici, Leskovcu, Panevu, apcu i Somboru, Jelen Top 10 turneja stie i u Suboticu.

JelenTop 10 turneja pokrenuta je sa ciljem da promovie kvalitetnu muziku i uzdigne je iz reda undergraunda, gde se trenutno nalazi po pitanju zastupljenosti u medijima. Planirano je da u okviru turneje, JelenTop 10 obie ukupno 15 gradova.

Pored Darkwood Dub-a i Kanda Koda i Neboje koji su nastupili u svim gradovima gde se turneja odrava, bendovi Obojeni Program, Hypnotized, Bjesovi, Veliki prezir, Multietnika Atrakcija, Block Out i Neni Dalibor nastupali su i nastupie u veini gradova Jelen Top 10 turneje.

Pogledajte još