BIO SAM VAN SEBE I EMOTIVNO SAM REAGOVAO: Vil Smit uputio javno izvinjenje Krisu Roku (FOTO)

Glumac Vil Smit izvinio se komičaru Krisu Roku jer ga je ošamario tokom ceremonije dodele Oskara.

Smit, koji je dobio nagradu za najboljeg glumca za ulogu u filmu Kralj Ričard napisao je da je njegovo ponašanje bilo nedopustivo.

- Nasilje u svim oblicima je otrovno i destruktivno. Moje ponašanje na dodeli Oskara bilo je neprihvatljivo i neoprostivo. Šale na moj račun su deo posla, ali šala o Džejdinom zdravstvenom stanju je bila previše za mene i emotivno sam reagovao. Želeo bih da ti se javno izvinim, Kris. Bio sam van sebe i pogrešio sam. Stidim se svojih postupaka koji nisu postupci čoveka kakav želim da budem. Nema mesta nasilju u svetu ljubavi i dobrote - poručio je Vil u objavi na Instagramu, a zatim uputio izvinjenje i Akademiji:

- Takođe bih želeo da se izvinim Akademiji, producentima emisije, svim prisutnima i svima koji su prenos gledali širom sveta. Želeo bih da se izvinim porodici Vilijams i mojoj porodici kralja Ričarda. Duboko žalim što je moje ponašanje ukaljalo ono što je inače bilo predivno putovanje za sve nas.

Podsetimo, Smit je ošamario Roka zbog neumesnog komentara na račun frizure Smitove supruge Džejde Piket Smit koja godinama pati od alopecije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Will Smith (@willsmith)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Will Smith-Printscreen/Youtube

Pogledajte još