PI**O MALA, JA OD TAKVE OBRIŠEM KU*AC: Miki Đuričić izabrao Viktoriju Mitrović i Marka Osmakčića za najveće kukavice u "Zadruzi", došlo do žestoke svađe! (VIDEO)

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima i obavestio ih da će birati najveću kukavicu među njima, ovonedeljni vođa Sanja Grujić je reč dala Lazaru Čoliću Zoli.

- Za mene je kukavica Miljana Kulić jer ovde nije mogla da dođe sama. Rekla mi je da želi da se pomiri sa mnom, a kada je odbijem ne zna gde će i onda kaže da nije tako mislila. Za mene je i Nenad kukavima i folirant najveći. Svetan je da me voliš, on sve sluša i kukavički podnosi. Treća osoba je Irma jer od kada je Miljana ušla ona se uplašila i više ne provodi vreme sa mnom - rekao je Zola.

Reč je dobio Miki Đuričić.

- Žao mi je Janjuša što je otišao. Po meni Viki i Marko. Ne mogu da sastave nedelju dana, pomire se. Treća kukavica je Dejan, iz razloga što je video neke stvari nije radio dobro, ali neka bude Ša jer nije mogao da se skloni od Tare - rekao je Miki Đuričić.

- Što nisi naveo Dalilu i Cara - pitao je Marko Osmakčić.

- Zato što sam u sukobu sa njim, je*em li ti mamu, evo od sada sam sa tobom u sukobu. Ja mislim na njih, a ti se pališ - počeo je da se dere Miki, a obezbeđenje je odmah uletelo u Belu kuću.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printcreen/Youtube

Pogledajte još