SVE MU OPROSTILA: Marija Karan i Vladan Balaban ponovo zajedno?!

Marija Karan se navodno nedavno vratila svom partneru Vladanu Balabanu sa kojim je pre pet meseci prošla kroz prilično velik skandal u javnosti kada se pročulo da je ovaj IT stručnjak fizički nasrnuo na glumicu.

Tada su svi domaći mediji brujali o incidentu u kojem je u mrklo doba noći u srpskoj prestonici Vladan navodno udario Mariju u predelu desne strane lica, a kasnije je otkriveno da je glumica takođe imala modrice po butinama i kolenu zbog čega je završila u Urgentnom centru.

Par je očigledno rešio da zaboravi na čitav incident za koji javnost može samo da se nada da je bio prvi i jedini u dosadašnjoj komplikovanoj emotivnoj, kratkoj, ali već burnoj istoriji ovog kontroverznog dvojca, dok prijatelji glumice nimalo nisu srećni zbog pomirenja. Marija nije želela da zvanično komentariše saznanje "Storija" da se vratila Vladanu, baš kao što nije davala izjave za medije ni kada se pomenuti čin nasilja dogodio pre pet meseci.

Što se tiče samog Balabana, on je još u novembru oštro negirao navode da je nasilje s njegove strane ikada počinjeno, a njegov advokat je pre pet meseci samo objasnio da je Balaban morao da brani imovinu koja mu je u tim trenucima bila ugrožena, nazivajući ga uglednim građaninom koji je inače i član Upravnog odbora Saveza hokeja na ledu Srbije. Marija Karan na saslušanju je tvrdila da je Vladan nije udario i da je sama pala.

Izvor: Kurir.rs/Story
Foto: marakaran/Instagram

Pogledajte još