Кonstrakta stigla u Izrael: Napravila bih hor sa svim takmičarima "Evrosonga"

U Tel Avivu večeras se održava predevrovizijski događaj "Israel Calling", a među predstavnicima 23 zemlje je i naša predstavnica Кonstrakta. Domaćini su uoči večerašnjeg koncerta organizovali druženje sa novinarima, a svi predstavnici su izvukli po jedno pitanje.

Nakon predstavljanja svih takmičara koji su došli u Izrael, predstavnici 23 zemlje su izvlačili pitanja koja su se uglavnom odnosila na "Pesmu Evrovizije" – kakvu poruku nosi pesma, s kim ste radili na kompoziciji, da li ste ranije bili u Izraelu, ali i kakva su im očekivanja od predstojećeg takmičenja.

Predstavnici Letonije su iskoristili priliku da čestitaju rođendan svom menadžeru pevajući rođendansku pesmu, a predstavnik Izraela je naveo da uživa u ostvarenju svog sna, pošto je pre šest meseci radio u supermarketu.
Predstavnica Crne Gore Vladana je poručila da je njen nastup na sceni u Torinu i dalje tajna.

Domaćini su predstavnicu Srbije Anu Đurić Кonstraktu pitali sa kojim bi ovogodišnjim izvođačem otpevala duet.

- Napravila bih hor sa svim takmičarima - odgovorila je Кonstrakta, nakon čega je pozvala sve da zapevaju njenu pesmu, što su i učinili.

U Tel Avivu će večeras biti održan događaj "Israel Calling" na kojem će ovogodišnji učesnici "Evrosonga" sebe i svoje pesme predstaviti ljubiteljima festivala u Izraelu.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Promo

Pogledajte još