MILOŠ SAMO JEDE I SPAVA: Marijana Mićić otkrila kako se njen emotivni partner snašao u ulozi oca

Glumica i voditeljka Marijana Mićić nedavno se porodila i na svet donela devojčicu Anu koja je kruna njene višegodišnje ljubavi sa Milošem Marjanovićem.

Marijana je govoria o trudnoći i svemu onome što joj se dešavalo nakon što se porodila.

- Sreća, stvarno imam kontrolu da ne kupujem mnogo, toliko smo dobili stvari, da nije stigla sve da obuče. Poslušala sam mame koje su to prošle i ne gomilam - govori Marijana i dodaje:

- Ništa mi ne pada teško, još uvek. Još uvek je sve pod kontrolom. Beba mi je mnogo dobra, spava od deset do deset, stvarno imamo sreće. Budimo se oko pet - šest da jede, ali imamo sreće sa našom bebom. Niko nam ne pomaže, mi sve možemo, ja sve mogu sama. Miloš radi, ja ne. Kad treba nešto da se obavi, ili da se prošetam sa drugaricama, imamo devojku koja je čuva, to je zdravo i za mene, i za bebu.

Da li planiraš povratak na posao?

- Ne. Toliko mi je dobro, da ne plniram da se vratim na posao, nema potrebe, pre jeseni ne. Leto će sada, pauza, ali od jeseni hoću.

Da li si razmišljala kakva ćeš biti majka kada Ana odraste?

- Ne znam kakva ću biti, nisam razmišljala, u teoriji bih volela da budem najblaža, da sve može, ako je suditi po kučićima, biću najblaži roditelj na svetu. Ona nema osobine, ona samo jede i spava, dakle ima tatine, Miloš samo jede i spava. Iskreno da kažem, bila sam trudna i porađala se u vreme korone, i verovatno da nije bilo korone, imala bih milion drugih strahova, ali korona mi je bila najveći strah... Ja kada razmišljam, ja bih najviše volela da mi dete odrasta na selu, bez telefona, musava i kaljava, ali to je teško izvodljivo. Dok nekog momenta možeš da držiš stvari pod kontrolom.

Izvor: Republika.rs/Srpski telegraf
Foto: micicmarijana/Instagram

Pogledajte još