Krstajić: Idemo na petu uzastopnu titulu!

"Svi smo veoma srećni zbog nove titule. Što se tiče današnje utakmice, ona je bila gotova kada smo poveli sa 1:0", rekao je novinarima trener Aleksandar Stanojević posle meča 29. kola, koji se završio 1:1.

"Danas nam je bilo vazno da napravimo takmičarski rezultat, da bismo obezbedili taj bod. Na kraju smo primili i gol koji nas nije zaboleo. Završili smo veoma uspešnu sezonu na najbolji način
", rekao je Stanojević.

Odlazeći kapiten crno-belih, Mladen Krstajić rekao je da je njegov tim zasluženo preskočio i poslednju prepreku na putu ka tituli.

"Zasluženo smo šampioni. Preskočili smo i poslednju prepreku i na najbolji način 'pečatirali' sjajnu sezonu... Imamo odličnu ekipu, sjajne navijače i svi smo jedna velika porodica", rekao je Krstajić, kome je ovo bio pretposlednji meč u Partizanu.

Crno-belima je ovo ujedno i četvrta dupla kruna u istoriji. Partizan je ušao u istoriji i kao jedini klub koji je u istoriji takmičarskog fudbala u Srbiji osvojio četiri uzastopne titule.

"Teško da će neko ponovo puta četiri puta uzastopno biti šampion, jedino mi da vežemo i petu titulu"
, rekao je Krstajić kroz osmeh.

Današnji strelac za crno-bele bio je Stefan Babović, koji je rekao da se dominacija Partizana nastavlja.

"Nastavlja se dominacija! Dokazali smo da smo najbolji u zemlji. Cele sezone smo igrali dobro. Iako je bilo nekih padova, znali smo uvek da zbijemo redove i pobedili smo u svim važnijim utakmicama
", rekao je Babović.

Reprezentativac Radosav Petrović osvojio je tri od poslednje četiri titule Partizana i rekao je da to uopšte nije bio lak proces.

"Nije bilo lako uraditi sve što smo uradili u poslednje četiri godine. Bili su potrebni vreme i dobra selekcija. Ponosni smo na sve rezutlate koje smo ostvarili, a jedan od razloga za to je i što smo pored igračkih imali i odlične ljudske kvalitete i dobru atmosferu u ekipi", rekao je Petrović.

Pogledajte još