ZVEZDE OTKRIVAJU: Kako izgleda idealna venčanica za svaki znak Zodijaka?

Potraga za haljinom za "onaj" dan može biti i te kako stresna, pa smo mi odlučili da konsultujemo zvezde. Koja je idealna venčanica za svaki znak Zodijaka?

Ukoliko se ove godine udajete, sigurno već uveliko razmišljate o modelu venčanica. Na našu sreću, ili možda nesreću, izbor je ogroman, a cela ta potraga može biti naporna i veoma stresna. I, iako je izbor individualan, model venčanice možete da birate i na osnovu svog horoskopskog znaka. Saznajte koji su to idealni stilovi za svaki znak Zodijaka.

Ovan

Kao znak koji važi za sportski tip, žena rođena u znaku Ovna će se možda čak odlučiti i za kombinezon ili pantalone, umesto klasične haljine. Ipak, ako se odluče na haljinu, horoskop kaže da će im najbolje pristajati jednostavni i klasični modeli, bez čipki, kristala i šljokica.

Bik

Savršen izgled za ženu rođenu u znaku Bika je stara holivudska elegancija, bez mnogo detalja. Isto tako, damama rođenim u ovom znaku važno je da im bude i udobno te da mogu nesmetano da se kreću.

Blizanci

Budući da su Blizanci nestalan znak i da često menjaju mišljenja, savet je da im takva bude i haljina. Birajte venčanicu iz dva dela, gore da bude čipka, a dole til ili saten.

Rak

Rakovi su u dubini duše veoma romantični iako se kriju iza oklopa. Stoga u tom stilu, Račice biraju i venčanice. Klasični i romantični detalji u potpunosti će opisati njihovu ličnost.

Lav

Lavovi vole raskošne i statement modne detalje, uživaju u teatralnosti i drami. Stoga, što raskošnija haljina, to će Lavica više uživati. Samo da sve oči budu uprte u nju.

Devica

Ovaj znak Zodijaka voli jednostavniji način odevanja, pa će isto biti i na taj veliki dan. Haljina koja ide uz telo, bez mnogo detalja, ali da u isto vreme bude i glamurozna je idealna opcija za Devicu.

Vaga

Elegantna Vaga voli romantični stil, ali i fine materijale i raskošne detalje. Stoga takve venčanice i bira. Elegantna osnova, uz kristale i čipku i Vaga će biti presrećna.

Škorpija

Škorpije su poznate po intenzivnoj energiji, ali kada je u pitanju stil za venčanicu, horoskop ipak savetuje da izaberu jednostavniji look. Slip haljina od svile otkriće svu vašu strastvenu prirodu.

Strelac

Žene rođene u znaku Strelca su najveći avanturisti Zodijaka, a za veliki dan, horoskop im savetuje da biraju haljine u kojima će moći nesmetano da se kreću. Kraća venčanica uz pokoji neobični detalj je stoga idealna opcija za njih.

Jarac

Dame rođene u znaku Jarca vole tradiciju i jednostavnost, pa će birati i takvu haljinu. Uz pokoji vintidž detalj, svaka žena rođena u ovom znaku Zodijaka osećaće se fantastično.

Vodolija

Kada je moda u pitanju, Vodolije obožavaju neobične komade, koji privlače pažnju, unikatni su i oslikavaju njihovu prirodu. Stoga, nekonvencionale haljine, možda i neobičnijih boja, idealna su opcija za damu rođenu u znaku Vodolije.

Ribe

Ovaj vodeni i romantičan, osećajan znak Zodijaka zaslužuje jednaku haljinu. Stoga je savet da birate "sirena" stil haljine.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još