PET DELOTVORNIH TRIKOVA: Lako do dužeg seksualnog odnosa

Da li mislite da je fantastičan seks onaj koji duže traje? Onda obavezno pažljivo pročitajte sledeće trikove.

Pauzirajte svoj intimni život

Ne dugo - tri ili četiri dana. Ako obično vodite ljubav upravo sa takvom frekvencijom, nedelju i po dana. Za to vreme vašem telu će nedostajati muškarac i seks, a intimnost ćete doživeti na potpuno nov način. Istovremeno, tokom "obnovljene" intimnosti, pokušajte da ne izbacite nagomilanu energiju za 10 minuta, već je vratite u roku od nekoliko sati. Za muškarca, ovaj metod će takođe pomoći da intimnost bude još prijatnija.

Iskoristite vreme predigre na najbolji način

Ako predigra obično traje 10-15 minuta, razgovarajte sa muškarcem i pokušajte da povećate vreme na pola sata. Pritom posebnu pažnju posvetite ljubljenju, dodirivanju, erotskoj, iako kratkotrajnoj masaži i, naravno, oralnom seksu. Ne žurite nigde, nemojte težiti ni jednom cilju. Samo uživajte jedni u drugima i u procesu. Što duže izdržite bez prodiranja, to će biti poželjnije i prijatnije. Što će, naravno, uticati na trajanje seksa.

Masturbirajte pre seksa

Izgleda nelogično, zar ne? Ali, prvo, to će pomoći da se oslobodite nakupljenog uzbuđenja i biće vam prijatnije da počnete iznova. Drugo, drugi orgazam će se definitivno pokazati dužim i jačim od prvog. Bolje je masturbirati nekoliko sati pre intimnosti. Ili čak masturbirajte svaki put kada osetite nalet snage i energije.

Vijača

Teško da ste ikada mogli da pretpostavite da osim što pomaže da ostanete u formi, vijača može da produži vreme vođenja ljubavi. Skakanje povećava izdržljivost i poboljšava disanje, što je svakako važno tokom seksa.

Koristite produžene agense

Lubrikanti za hlađenje ili kondomi su spas za parove koji uspevaju da prekinu seks pre nego što se stvari previše zagreju. Koristite ih da produžite intimnost i orgazam. Istina, ne vole svi osećaj hlađenja genitalija. Zbog toga ne preporučujemo da stalno i isključivo koristite ovaj metod.

Izvor: Ženski.magazin.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još