DŽUKELA SE GANJA SA ŠVALERKOM, NE MISLI NA DECU: Nikola Grujić Gruja na stubu srama zbog veze sa Mimom Šarac (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazana svađa Milane Šarac i Nikole Grujića, koja se dogodila ispred kupatila zbog Grujine ljubomore. Naime, on je pomislio da ona hoće da uđe u toalet sa Filipom Carem. Gruja je poludeo, a Martina Petrović je pokušavala da smiri situaciju i razdvoji ovo dvoje zadrugara. Potom je i Car očitao bukvicu pevaču, koji je posle poziva rekao da više neće imati scena sa Mimom.

- Ja sam Mimi javno posle svega iskazao osećanja, ona je rekla: "Hvala", navodno izrevoltirana jer sam ja Dalili pevao pesmu - rekao je Gruja.

- Ali ovde ti ljubomorišeš (na Cara), ne ona - dodala je voditeljka Ivana Šopić.

- Sve je krenulo kad je Ana rekla da smo u kupatilu Filip i ja. Filip je bio u WC-u, ja sam bila ispred, Filip je otvorio vrata, ja sam mislila da je završio i onda je Nikola mislio da ja hoću da uđem u WC kod njega - dodala je Mima.

- Nije bitan Filip, ona je ponovo glumila ribu kad je pijana - dodao je pevač.

- Nikola, ti opet ispadaš psihopata. Ne napadam te, niti želim da te uvredim, ali... - dodala je Mima.

- Pušten je klip, on opet priča drugu priču. Prebacuje da je ona kriva - nastavio je Miki Đuričić.

- Grujo, ti ideš za njom, ona hoće da pobegne - dodala je Ivana.

- Ona me izbaci iz takta. Jeste, hranite joj ego, ja sam progonitelj... Sad ću da kažem šta imam i boli me k*rac. Da, ja sam opet potencirao tu priču, napravio raspravu, jesam kriv za to, ona glumata šta glumata svaki put kad popije... Ja sam najgori, ja sam je zavoleo nenormalno mnogo - rekao je Gruja.

- Više nego decu - dobacila je Sanja Grujić.

- Pop*ši mi ti. Ja sam rekao da sa Mimom neću imati poljupce i zagrljaje do kraja rijalitija, ova rasprava je bila jača od mene. Posle svega što sam katastrofalno uradio ovde, ovo ne remeti nikoga. I zaboli me k*rac kako će ko da gleda, meni je bitno kako ja gledam i kako ja smatram da oni koje najviše volim gledaju na to - pričao je Gruja.

- Ovo je još gore nego da si se ljubio sa njom - dobacili su zadrugari.

- Ćerka te je nešto zamolila i sad minijaturno će biti mnogo veće nego što si se pre ljubio. Ne smeš ništa da imaš. Ne možeš da pravdaš da je nešto više, nešto manje - rekao je Anđelo Ranković.

- Ovo je gore od svega! - dodao je Fran Pujas.

- Gruju nije dete zamolilo da prestane sa Mimom, nego ga je žena zamolila preko deteta, ja sam gledao sa strane... Da je idiot, idiot je. Treba ovo da prekine zbog sebe, a ne jer ga je neko zamolio, ne vidiš ono što mi vidimo. Ti i Mima nemate budućnost - skočio je Mateja Matijević.

- Deca mu plaču, a on i dalje pokušava da objasni Mimi da se ne ponaša okej prema njemu. A da malo porazgovara sam sa sobom da li mu deca plaču kod kuće jer se on raspravlja sa Mimom da li je ona ušla u WC - dodala je Anđela Đuričić.

- Kako vi znate da li nešto ima budućnost? Vi ste ovog čoveka izvrnuli naopako, nema pravo glasa. Grujo, zašto dozvoljavaš da ljudi ovako pričaju sa tobom? Da li osećaš ljubav sa njene strane? - pitala je Dalila Dragojević.

- Ne znam - dodao je Gruja.

- Onda jedi g*vna - dodala je Dragojevićka.

- Oni su za mene divni, ko je*e porodicu. Ovo je tvoj izbor, on nije shvatio da će njegova deca, njegovom voljom da živa po tuđim stanovima. On ganja švalerku po wc-u da li ke*a Filip Car ili ne - vikao je Lepi Mića.

- Ti ovde ospadaš totalni psihopata. Meni su govorili prošle godine, pa sam smatrao da me mrze. Pokazuješ da si psihopata, pusti tuđe veze, gledamo tebe. Ispadaš ludak koji proganja Mimu. Iz ličnog primera ti kažem da ispadaš najgori, ako treba da prekineš odnos, prekini svaki vid komunikacije. Ne kažem da je Mima loša osoba, ali nema perspektivu - govorio je Nenad Aleksić Ša.

- Ja sam rekao da sa njom neću više da imam odnos, poljupce, zagrljaje - rekao je Gruja.

- Ti si meni sinoć opet prišao, a ja sam rekla da ću da te ispoštujem. Video si neke stvari, kako sam razgovarala i opet ulaziš sa mnom u komunikaciju, pa dolaziš i zameraš mi neke stvari - dodala je Mima.

- Ovo što ona priča, ja ispadam najgori. Ja hoću nju za dva meserca da usmerim i da ne uperu prstom u nju. Sad je puštam da se kanali, pa da se ne za*ebem kad izađem napolje - govorio je Nikola.

- Ja mislim drugačije. Gruja nikad nije mogao da iznese svoje mišljenje, on je neko ko priča usporeno... Najviše mrzim kad vidim da neko koristi nekog ko nije sposoban da se verbalno izbori za stolom. Ove ljude ne zanima šta će biti kad Gruja izađe napolje. Po mom mišljenju Gruji je stalo do Mime i to je moglo da se vidi na razne načine. Mima je neko ko je pogubljen, a ja smatram da je i njoj stalo - pričala je Dalila.

- On je džukela, koji je svoju decu preselio u nečiji stan, ne njihovom volju. Sad rastu bez oca, van toplog doma. Njega pojede ljubomora zbog nekoga ko ke*a. Ovo je otac kome je interesantije ko ke*a, a ne gde su deca - ubacio se ponovo Mića.

- Sad se više spominje, jer je bio poziv, a oni od tog trenutka nisu prestali komunikaciju. Ona ne može njega očima da gleda. Kad je Gruja hteo da iznese neke stvari, ona se pomirila sa njim. Koga vi za*ebavate? Ona na klipu govori da si rekao da ne pričate i ne zna šta sad hoćeš - rekao je Mateja.

- Gruja će njoj da da šansu 100 puta šansu, a ženi ne da. Ženu je zgazio ga pikavac, a ovom ološu daje šanse - nastavio je da urla Lepi Mića.

- Ja znam da će deca da me čekaju i da će isto da me vole - istakao je pevač.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još