PLAŠI SE DA BI MOGAO DA JOJ NAUDI: Dušan Jovančević u razgovoru sa sinovima najavio povratak u Srbiju, Tanji Savić pozlilo?

Suprug Tanje Savić, Dušan Jovančević navodno dolazi u Srbiji zbog čega je pevačica uznemirena.

Dušan ne može da se pomiri s tim da će deca živeti u Smederevu i tu se školovati, a kada je video da njegov uticaj na sinove slabi i da više ne može da manipuliše njima i tako se sveti Tanji, rešio je navodno da joj zada novi udarac.

- Tanja često od Dušana dobija i uvrede i pretnje. Ona sve to ignoriše, ne odgovara mu, ne komentariše to u javnosti i tako ga još više nervira. On je jako besan kad pročita da joj dobro ide u životu, da je deca slušaju, da vole svoju školu i imaju drugare... Mislio je ona neće moći da se izbori, ali još kad vidi da joj i u ljubavi lepo ide, prosto pobesni. U jednom od poslednjih telefonskih razgovora sa sinovima, rekao im je da ga čekaju i da on stiže u Srbiju, što je Tanju jako uznemirilo. Pozlilo joj je, ceo dan joj nije bilo dobro. Ona najbolje poznaje tog čoveka i svesna je da je spreman na sve kako bi njoj naudio. E sad, dal blefira ili stvarno dolazi, niko ne zna - rekla je za Svet Tanjina rođaka.

Izvor: Blic.rs/Svet
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još