DRŽAO ME JE ZAKLJUČANU U SOBI, PRETIO JE DA ĆE BACITI BOMBU NA MOJU KUĆU: Milana Mima Šarac otkrila traumatične detalje tajne veze sa oženjenim čovekom

Učesnici "Zadruge 5" su tokom prošle noći u Beloj kući igrali "Igru istine". Pevač Lepi Mića, prvo pitanje postavio je Milani Mimi Šarac.

- Da li si se dopisivala sa Matejom Matijevićem pre godinu i po dana? - pitao je Mića.

- Upoznali smo se na sistematskom pregledu, on je bio pre mene. Našao me je na Instagramu, pitao me da li mogu da ga povezem i to je to. Posle smo otišli u karantin i to je to - odgovorila je Mima.

- Koliko si bila u šemi sa oženjenim čovekom? - pitao je Mića.

- Dolazila sam kod njega kući, žena mu nije bila tu. Sve je bilo u redu dok nije počeo da mi traži pare. Prvo mi je tražio 500 evra, nakon toga je i 800 evra, pa sve više i više. Nisam ništa slutila jer je on stvarno imao para, nisam mogla da pomislim da tako nešto može da se desi... Jednom sam pogledala u telefon i našla sam poruku od devojke, ušla sam i videla fotografiju sa njom i detetom od tri godine. Oni nisu bili u braku, ali su imali dete. On je sve njoj obezbedio i bio je uz nju, kupio joj je stan, izdržavao dete... Ona se predstavlja kao njegova žena, ali nisu imali ništa. Vremenom sam ja počela da sumnjam, tražio mi je da mu prepišem auto kako bi mogao navodno da putuje... Ne želim da imenujem čoveka i govorim čime se bavi... Ja sam boravila kod njega, nisam smela da idem u prodavnicu bez njega nego sa čovekom koji njega čuva. Znala sam da ima i bila sam ubeđena da će mi vratiti pare... Čudno je sve bilo... On je mene lagao da je slobodan, nisam ništa sumnjala dok mi se ta žena nije javila - nastavila je Mima.

- Ti si bila u istom gradu? - pitao je Mića.

- Da, mi smo bili u istom gradu, a žena sa detetom u drugom. Kada mi je ona pisala, stvari su mi postale jasnije. Govorio mi je da on nema ništa sa njom, pravdao se... - odgovorila je.

- Koliko je imao godina? - pitao je Stefan Karić.

- Nebitno, ne želim da pričam ništa o njemu. Mogu da kažem situaciju u kojoj sam se našla, ali da spominjem ostalo ne želim. Nisam smela da pobegnem... Nisam znala za ženu i dete - nastavila je Milana.

- Pričaš nebitne stvari, reci kratko i jasno, zašto ti je tražio auto? - pitao je pevač.

- Ne znam, manipulator je, tako je bilo... - rekla je Mima.

- Da li si bila svesna sa kim si bila u vezi? - pitao je Mića.

- Znala sam da ima normalne poslove, ne želim da pričam bilo šta. Nema potrebe da govorim ime, prezime, poslove... Ne želim. Čovek ima svašta nešto iza sebe - izjavila je Mima.

- Čovek koji ima toliko para, vozača, obezbeđenje, pa čime može da se bavi - dodala je Marijana Zonjić.

- Nisam htela da pristanem da taj ugovor. Nije mi dao da odem, zaključao me je u sobu i nije mi dao da idem kući. Rekao mi je da ako pobegnem, baciće bombu na moju kuću... Ta žena, majka njegovog deteta, kad sam je zvala da ispitam šta se dešava, rekla mi je da je i njoj isto radio... Zatvorio je, nije joj dao da ode... Uspela sam da pobegnem, došla sam kući, pa sam se osilila i počela da im tražim pare i pretim. U međuvremenu su se pomirili, pa su i mene maltretirali zajedno. On nju jeste maltretirao, ali ga je volela, bolesna je, a on je manipulator koji je sve koristio - nastavila je Milana.

- Koliko si bila sa njim? - pitao je Karić.

- Tri meseca - odgovorila je.

- Odmah si počela da živiš sa njim? - čudio se Karić.

- Jesam, bilo mi je lepo, dok nije počeo da mi traži pare... Meni je njegova žena pretila kad uđem u rijaliti da će svašta da napravi, kako će da me uništi... - navela je Mima.

- To je sveže? To je sada bilo pred ulazak? Kada ste bili zajedno? - pitao je Mića.

- Pre tri godine. Kada je saznala da ulazim, ponovo mi se javljala - odgovorila je.

- Zašto nisi prijavila policiji? - pitao je Mića.

- To je neko koga ne možeš da prijaviš policiji - rekla je Mima i zgranula sve oko sebe.

- Bila sam zatočena mesec dana... Sve oko sebe sam morala da lažem... - zaplakala je.

- Za ovo mogu da te zovu na informativni razgovor! Da li si retardirana? Zašto pričaš o tome uopšte? Da li te neko tera? - vikao je njen dečko Nikola Grujić Gruja.

- Zašto me terate da pričam - vikala je Mima kroz suze.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još