Đurić: Imamo dovoljno novca za prelazni rok!

"Nemamo nikakav problem sa budžetom, već sada smo potrošili skoro milion evra iako prelazni rok zvanično nije počeo. Imamo dovoljno novca da dovedemo fudbalera sa kojima ćemo igrati bržei kvalitetnije. Nadam se da problema sa novcem neće biti ni u naredne tri, četiri godine", rekao je Đurić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Đurić je rekao da je sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem i novim sportskim direktorom Mladenom Krstajićem već razgovorao o pojačanjima.

"Pre 10-ak dana smo razgovarali o tome i napravili smo dogovor. Već smo doveli (Vladimira) Volkova i (Dejana) Babića. Doći će još dvojica igrača, ali njihova imena su tajna. Mogu samo da vam kažem da ćemo za jednog platiti i preko 800.000 evra", kazao je on.

Predsednik Partizana rekao je da su netačne tvrdnje u pojedinim medijima da uprava crno-belih nema novca, iako je klub prošle sezone igrao u Ligi šampiona.

"Samo u 2010. smo igračima, po svim osnovama, uplatili 8,8 miliona evra. Jasno nam je da samo ulaganjem možemo da dođemo do željenih rezultata", istakao je Đurić.

On je dodao i da je Partizan u svakom prelaznom roku u prethodne četiri sezone finansijski bio jači.

Novi sportski direktor crno-belih Mladen Krstajić rekao je da već radi na pojačanjima.

"I da sam ostao da igram sledeću sezonu, opet bi Partizan doveo još jednog odbrambenog igrača. Siguran sam da nakon letnjeg prelaznog roka nećemo biti slabiji, već brži i bolji", naveo je Krstajić.

On je demantovo informaciju da je Partizan počeo pregovore sa napadačem Zagreba Ivanom Krstanovićem.

"Znam Krstanovića, pratim i druge lige i video sam da je imao odličnu sezonu. Ipak, mogu da vam kažem da nikakvi pregovori nisu počeli", zaključio je Krstajić.

Fudbaleri Partizana pripreme za novu sezonu počeće 13. Juna okupljanjem u Beogradu.

(Beta)

Pogledajte još