PREDOSEĆAM VELIKI USPEH I ŠALJEM CUNAMI POZITIVNE ENERGIJE: Jelena Karleuša pružila veliku podršku Konstrakti (FOTO)

Pop zvezda Jelena Karleuša oglasila se putem "storija" na Instagramu i pružila podršku Ani Đurić Konstrakti koja predstavlja našu zemlju na ovogodišnjoj Evroviziji u Torinu.

Plavokosa dama oduševljena je pesmom "In corpore sano" a kako je napisala u opisu objave predviđa joj dobar plasman i pristrasna je naročito jer Srbija nastupa pod rednim brojem tri, što je pevačicin omiljeni broj.

- Konstrakta je večeras pod rednim brojem tri. Vi znate koliko meni taj broj znači i koliko sam opsednuta tim brojem. Predosećam veliki uspeh. Pesma i koncept su top, a Konstrakta mega kul lik. Baš mi se dopada. Ta njena posebnost je tako inspirativna. U gomili apsolutnih idiota i polumozgova koji se danas na našim prostorima bave muzikom i kojima bih zalepila šamarčinu već na pola prvog stiha (da, toliko mi idu na k...), ona je bljesak! Šaljem joj puno poljubaca i čitavoj ekipi želim svu sreću u Torinu. U mislima šaljem cunami pozitivne kreativne energije našoj predstavnici! Neka nam broj tri donese sreću! Go Konstrakta!  - napisala je pevačica.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: karleusastar/Instagram

Pogledajte još