NE BUDI HEJTER, BUDI SKEJTER: Jelena Karleuša oduševila fanove mladalačkim izgledom u 44. godini (FOTO)

Otkako je počela da gradi svoju muzičku karijeru, pre više od dvadeset sedam godina, pevačica Jelena Karleuša česta je tema mnogih televizijskih programa, nedeljnika i novinskih napisa.

Supruga nekadašnjeg reprezentativca Duška Tošića izaziva veliku pažnju javnosti gde god da se pojavi. Neretko svojim objavama i izjavama na društvenoj mreži Instagram šokira kolege i pratioce.

Danas je sa fanovima podelila nešto manje skandalozne fotografije, ali i dalje prilično izazovne. Naime, Jelena se slikala na skejtbordu, u kratkom šortsu bele boje i gornjem delu kupaćeg kostima iste nijanse.

- Ne budi hejter, budi skejter - napisala je četrdesettrogodišnjakinja pokraj fotografija, aludirajući na "hejtere" koji ne vole njen izgled, ponašanje i pesme.

Majka trinaestogodišnje Atine i godinu dana mlađe Nike odlučila je da se fanovima prikaže u nešto drugačijem, mladalačkom izdanju.

Međutim, nije mogla da pobegne od svog provokativnog stila, te je na drugoj fotografiji pokazala svoju zategnutu zadnjicu i kratko napisala: "Prati me".

Nakon njene objave usledili su komentari oduševljenih fanova koju su joj uputili mnoštvo komplimenata na račun savršenog fizičkog izgleda.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: karleusastar/Instagram

Pogledajte još