Zemlja Gruva i Gru iznenadili publiku u letnjem Bitefu

0

Dvostruko otvarane Summer Stage Bitefartcafe-a na Kalemegdanu dugo će se prepričavati! Deseta sezona poznatog kluba počela je veselim ritmovima bendova "Eclipse" i "Makao", a atmosferu su dodatno zagrejali gosti iznenađenja…

A to su bili “Zemlja Gruva“, Gru i Bane “MVP”!
Prve večeri vikenda na starom dobrom mestu iza teniskih terena ljubitelje disko i pop zvukova “prodrmao” je sedmočlani sastav “Eclipse“. Kada se društvo dobro zagrejalo na scenu e izašao popularni sastav “Zemlja gruva“, koji si nedavno imali duplu solistički koncert u Domu omladine.

Pored mladih koji su neumorno đuskali i ispijali koktele, slavlju je prisustvovao i veliki broj poznatih ličnosti među kojima su bili Igor Brakus, Lazar Sakan, Nada Macanković sa suprugom Bojanom Janićem i mnogi drugi.

Summer Stage Bitefartcafe: Gru

Oni koji se nisu umorili od druženja do jutarnjih sati, u klub su svratili i u subotu. Pored uživanja u dobro poznatim haus hitovima, za koje su zaduženi “Makao bend“, prisutni su ovacijama pozdravili Grua i Baneta iz “MVP”.

Nakon hita “30 stepeni u hladu“, novih pesama “I dalje me žele” i “Ti to zoveš ljubav”, publika je na prve taktove “Celu noć i celi dan” vriskom pozdravila Nemanju i Baneta iz “MVP”.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.