PORODICA NA OKUPU: Goca Tržan uputila emotivnu čestitku ćerki Leni povodom njenog 15. rođendana (VIDEO)

Lena Marinković, ćerka pevačice Goce Tržan, danas je napunila 15 godina. Važan dan slavljenica je provela u društvu majke, očuha - Gocinog supruga Radomira Raše Novakovića, te bake i deke - majčinih roditelja Roze i Antona.

Ponosna majka na Instagramu je objavila snimak koji je prikazao srećnu porodicu, a pevačica je svojoj jedinici napisala i emotivnu poruku.

- E, baš tako, mi smo uvek tu da ti čuvamo leđa, da te poguramo kad ti je teško, da te volimo kad ni samu sebe ne možeš da gledaš, da te nasmejemo kada si tužna, da budemo tvoja snaga kad se osećaš slabo, da ti osvetlimo put kad nisi sigurna kuda treba da ideš. Budi slobodna, budi svoja, budi samostalna, budi srećna. Jer dok smo mi živi ti ćeš biti nečija. Volimo te zauvek. Srećan ti, Leno, 15. rođendan. Vole te baka, deka, Raša i mama - napisala je Goca uz snimak koji je objavila na popularnoj društvenoj mreži.

Četrdesetsedmogodišnja muzička zvezda potom je objavila video na kojem se vidi kako ljubi svoju naslednicu.

- Srećno, ćerko, moja lepa! - poručila je Goca svojoj mezimici.

Inače, pop zvezda se u ulozi majke ostvarila tokom braka sa Ivanom Marinkovićem koji je srpskoj javnosti poznat po učešću u brojnim rijaliti programima.

Autor: Nadlanu.com
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još