PREPLANULA I VRELA: Sandra Afrika seksi izgledom u minijaturnom bikiniju očarala muški rod (FOTO)

Pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika pre mesec dana našla se u centru pažnje domaće javnosti, kada je muškarac iz Hrvatske, koji je duže od godinu dana progonio, konačno uhapšen.

Folk zvezda doživela je veliki stres, ali ako je suditi po njenim poslednjim objavama na društvenoj mreži Instagram, težak životni period je sada iza nje.

Naime, atraktivna Beograđanka otputovala je u Crnu Goru i sa pratiocima podelila fotografije koje ih nisu ostavile ravnodušnima.

Iako ih je navikla na provokativna izdanja, seksepilnim izgledom u minijaturnom bikiniju, još jednom je uspela da ih oduševi.

Sandra je uživala na bazenu hotela u kome je odsela, a njene vrele poze na flamingosu očarale su jači pol. Tridesetčetvorogodišnja brineta pokazala je preplanulo i izvajano telo, a bujne obline bile su u prvom planu.

Nakon pevačicinog pitanja koja njena fotografija im se najviše dopada, usledili su komentari fanova koji su joj uputili mnoštvo komplimenata na račun njenog savršenog fizičkog izgleda.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: sandraafrika/Instagram

Pogledajte još