POBEDNICA "ZADRUGE 3" ZAVELA POLITIČARA: Iva Grgurić u vezi sa Andrejem Bajecom, bivšim dečkom "Uraganke" Ivane Nikolić

Kako portal Republika.rs piše, političar Andrej Bajec ostavio je pevačicu Ivanu Nikolić zbog Ive Grgurić.

Pobednica "Zadruge 3" i Bajec su odnedavno u emotivnoj vezi, ali su sve to krili zbog poznate "Uraganke". Međutim, sada su se odali i preko društvenih mreža! Naime, zgodna Hrvatica i sin bivšeg direktora Kliničkog centra Đorđa Bajeca zajedno su otputovali u Prag sa starletinim frizerom. A samo dve nedelje ranije ekipa "Paparaco lova" uhvatila je Ivanu i Bajeca kako ulaze u njegov stan. Očigledno nešto političaru nije štimalo s pevačicom, pa se odlučio da sreću okuša i sa starletom.

- Andrej i Iva upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a kako su igrom slučaja sedeli jedno pored drugog, odmah su počele da sevaju varnice. Tokom razgovora su o svemu pričali, Iva je pitala Andreja da li je zauzet, pa se iznenadila kad joj je objasnio da nije. Rekla je: "Pa ti si, koliko ja znam, u vezi s Ivanom, treba da se uzmete?" Tad joj je navodno objasnio da su tek raskinuli, ali da nisu hteli da se o tome piše - priča izvor i nastavlja:

- Svi u društvu su tokom proslave upirali prstom u Ivu i Andreja, smejali su im se jer se videlo da se sviđaju jedno drugom i iste večeri su razmenili brojeve. Dogovorili su se da ne pričaju ništa, ali su se preko društvenih mreža izlanuli kada je Iva okačila nekoliko fotografija sa putovanja u Prag, kao i njen frizer, dok nazdravljaju pivom.

Grgurićeva je okačila sliku sa Andrejem slučajno, a kad je shvatila šta je uradila, obrisala je fotografije i ostavila samo nekoliko svojih.

- Iva i Andrej će u Pragu da uživaju nekoliko dana, a posle toga se vraćaju u Beograd. Andrej se super slagao s Ivanom, ali mu je po energiji bliža Iva. Vidi se da je srećniji otkako je s njom, u Beogradu su samo kad imaju neodložne obaveze, a uskoro planiraju da odu na letovanje. Mnogi su ostali šokirani što su Iva i Andrej zajedno jer se pričalo da će Nikolićevom da se ženi, ali kao što vidite, u ljubavi je sve moguće - rekao je izvor.

Novinari su stupili u kontakt s Ivanom, ali ona je rekla da ne želi da komentariše novu vezu bivšeg dečka.

- Ne volim da komentarišem ni svoj privatni život, a kamoli život nekog drugog. Ne bih da pričam ništa na ovu temu - rekla je pevačica kratko.

Andrej je bio u vezi i s Editom Aradinović, s kojom je raskinuo posle samo nekoliko meseci. On je u vreme kada su bili zajedno, bio na skoro svakom njenom nastupu, a najviše se pričalo o tome da je u to vreme još bio u braku. Edita nije želela da priča o vezi s političarem, pa je govorila da je nekoliko godina sama i da ne juri veze na silu.

- Ne volim da pričam o bivšim momcima. Ne treba nikoga da zanima moj privatni život. Pričam kroz muziku, a ne kroz skandale i tračeve - rekla je jednom Edita.

Izvor: Republika.rs
Foto: iva_grguric_official/Instagram

Pogledajte još