METALI, BISERI, PERLICE: U trendu su lančići za naočare

Lančići za naočare su postali deo modnog sveta, a modni dizajneri su i te kako oberučke prihvatili ovaj novi (stari) trend.

Iako smo ovakav asesoar uglavnom viđali kod naših baka i deka, ove sezone lančići za naočare preuzeli su primat u svetu asesoara. Za 2022. godinu, dizajneri su iskoristili trendi materijale kao što su metal, lanci, biser i šarene perlice, sve ono što je svakako veoma popularno kada je nakit u pitanju.

Bilo da su vam stare naočare dosadile, želite da im dodate poseban "šmek" ili jednostavno volite upečatljive modne dodatke, nije važno.

Lanac za naočare je esencijalni komad nakita koji će, prema predviđanjima dizajnera, ovog leta biti svuda. Pa vreme je da se pripremimo na vreme. U nastavku vam predstavljamo najpopularnije modele koje ćemo nositi ove letnje sezone.

Veliko i upečatljivo

Za one dame koje vole da privlače pažnju neobičnim dodacima stajlingu, veliki lanci su idealan izbor.

Perlice i kamenčići

Šarene perlice i kamenčići su veoma popularan dodatak, bilo da su u pitanju ogrlice, narukvice, minđuše ili lančići za naočare.

Biseri

Biseri, bilo beli, crni ili u drugim bojama, su apsolutni hit u modnom svetu. Pored nakita, nose se i kao ukras na tašnama i odeći. Pa zašto njima onda ne bismo ukrasili i naše naočare, kako za vid, tako i za sunce?

Jednostavno

Za one koji ipak ne vole da mnogo privlače pažnju, tu su jednostavni lančići koji svakako daju "vau" efekat bez obzira na to što nisu upečatljivi.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još