Đurić: Hoćemo petu uzastopnu titulu!

Zajedno smo postali deo istorije, kao prvi klub na ovim prostorima koji je četiri puta uzastopno podizao pehar državnog prvaka, a to vam je i putokaz za sledeću sezonu – nacrtao je igračima rutu Dragan Đurić.

Krstajić: Jokiću novac nije bitan

Nekadašnji defanzivac OFK Beograda i mlade reprezentacije naše zemlje ne krije želju da dođe u Humsku 1, čak je to saopštio u telefonskom razgovoru Mladenu Krstajiću, ali tom prilikom novog sportskog direktora našeg šampiona informisao o kamenu spoticanja na njegovom putu iz Toma za Beograd. – Pita se i direktor Tomska. Teško će se odreći standardnog prvotimca, čak mu nudi produžetak saradnje, međutim, Đorđe je spreman da se odrekne ozbiljne svote novca koje mu sleduju po ugovoru koji mu ističe u novembru – kaže direktor Mladen Krstajić. Kad očekujete rasplet? – Želimo da ga dovedemo do kraja nedelje, ali ključ drži treća strana. Jokić ide protiv sebe i istovremeno pokazuje kakav mu je karakter, kao i želju da dođe u Partizan.

Predsednik crno–belih je u pozdravnom govoru skinuo teret sa članova stručnog štaba i prvotimaca kad je reč o Ligi šampiona. O megalomanskim zahtevima za vanredan uspeh na međunarodnoj sceni nije bilo reči.

Dobrodošao je bilo kakav uspeh u Evropi, međutim, ako on izostane nikome neće leteti glave – naglasio je Đurić, uz napomenu da veruje u tandem mladih ljudi zaduženih za poslove sportskog sektora.

Imate novog direktora, Mladena Krstajića i starog trenera Aleksandra Stanojevića, momke koji uživaju maksimalnu podršku svih struktura. Iza vas stoji ozbiljan klub, spreman za obezbedi maksimalne uslove, zbog čega od vas očekujemo vrhunske rezultate.

Izvor: www.zurnal.rs

Pogledajte još