JA ĆU TO DETE DA RODIM: Nakon saznanja da je smrt oca Marka Osmakčića laž, Viktorija Mitrović odustala od kiretaže (VIDEO)

Na početku emisije "Pretres nedelje" voditelj Milan Milošević je zadrugarima saopštio da je otac Marka Osmakčića lažirao svoju smrt kako bi izvadio svog sina iz rijalitija "Zadruga".

- Hajde da sada započnemo veče sa nečim posebnim, ma koliko istina bila bolna ili čudna. Marko je napustio "Zadrugu" zbog smrti svoga oca. Markov otac je preminuo u 58. godini. Osmakčići su osmislili sve i inscenirli smrt kako bi ova devojka abortirala. Sve su inscenirali kako bi Viki donela odluku da abortira. Svet je zgrožen! - pričao je Milan, kog su zadrugari u neverici gledali, a Viki je istog trenutka počela da jauče i plače.

- Molim te Milane da mi objasniš šta se dešava, oni sigurno i dalje imaju neke planove... Ne zanima me ko je kriv, njima na dušu ide, neću da pričam ovde o doktorima... - ustala je Viki.

- Marko je obavešten da mu je otac preminuo, njemu je to saopštio najbolji prijatelj njegove maćehe. Nama je stigla umrlica i rečeno je da je on umro od raka pankreasa. Ekipa TV Pink je otišla tamo da proveri, svi telefoni su bili ugašeni od strane njegove porodice, danas u 16 časova kada je počela sahrana, Marko i njegov brat su se vratili na sve društvene mreže i ludo su se zabavljali. Ekipa TV Pink je išla u to mesto i pričala sa komšijama. Da li neko može da poveruje u to da neko može da lažira svoju smrt - pričao je Milan Milošević.

- Ja se obraćam sada njegovoj porodici, ja sam zakazala abortus sutra, tako da vam je to sahrana. Ja vam sada javno kažem da ću dete roditi, meni Švajcarska nije potrebna - rekla je Viktorija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Pink.rs - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još