INTIMNA CEREMONIJA U HRAMU SVETOG SAVE: Oženio se Aleksa Balašević (FOTO)

Aleksa Balašević, sin legendarnog kantautora Đorđa Balaševića, izgovorio je juče sudbonosno "da" svojoj izabranici Nikolini.

Zaljubljeni par zavetovao se na večnu ljubav u Hramu Svetog Save u Beogradu, a intimnu ceremoniju obavio je Patrijarh srpski Porfirije.

- Mnogi koji žele da veruju a nesigurni su, postave pitanje sebi, drugima... 'Kako da verujem u Boga kog ne vidim'? Pa ni slep čovek ne vidi Sunce, ali ga oseća. Srećan i blagosloven brak i porodica su jedan od najsigurnijih načina kako da imate kontakt za Gospodom. Kada svog životnog saputnika upoznamo, i sigurni smo da je to onaj kog nam je nebo poslalo, kada osnujemo porodicu, saznamo da nam stižu deca neba, tada moramo biti svesni da smo sasvim sigurno, (...I više neg' dovoljno što bi salajački paori rekli) upoznali Boga. Imali kontakt sa njim, sa nebesima... Brak danas mnogima predstavlja neku obavezu, nešto što nameće 'većina', što nameću godine, neka vrsta dokaza da ste kao odrasli, samostalni, zreli... Nesvesni da je to u stvari jedan ispit koji kontroliše on, direktan kontakt sa Bogom. Hvala svima na najlepšim porukama, čuvaj Bože Srbiju, ovaj deo sveta, pa i ovaj ceo svet. Hvala ti Bože za patrijarha Porfirija, našeg najigurnijeg pastira i čuvara - napisao je dvadesetosmogodišnji Aleksa pokraj fotografija sa venčanja.

Balašević je na venčanju nosio hadžijsku odoru s izvezenom ribom, koja predstavlja najraniji simbol hrišćanstva, i njegovo odelo blagosiljano je u Izraelu 2021. godine, dok se mlada odlučila za jednostavnu venčanicu.

Inače, bračni par Balašević očekuje svoje prvo dete, koje će biti kruna njihove velike ljubavi.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: balasevicaleksa/Instagram

Pogledajte još