NIKAD VAM IH NEĆE PRIZNATI: Koje tri seksualne fantazije muškarci priželjkuju od partnerki?

Muškarci vam neće reći baš sve kada je reč o seksu. Govore vam samo neke od svojih seks tajni, dok se ostalih verovatno stide... Svakako, istraživači su otkrili tri najučestalije želje muškaraca, koje vam nikada neće tražiti, već samo očekivati...

"Prljavi" razgovori

Izgovaranje seksi fraza tokom intimnog odnosa neke muškarce dodatno uzbuđuje. Samo jedna rečenica može maksimalno razbuktati njihovu maštu i seksualnu želju. Mnogi misle kako se pod "prljavim" govorom misli na vulgarnosti, ali najefikasniji je zapravo onaj govor u kojem žena svom partneru jasno opisuje šta želi od njega u tom trenutku.

Scena iz filma za odrasle

Istraživanja su pokazala da muškarci mnogo više gledaju filmove za odrasle, a često u njima traže i podsticaj za vruće igrice u privatnom seksualnom životu. Retki od njih priznaće da bi ponekad rado "odglumili" neku od scena zato što im je neprijatno da priznaju da su se inspirirali filmovima za odrasle.

Žene same u "akciji"

U anketi jedne poznate web stranice za upoznavanje partnera, muškarci su priznali kako obožavaju da gledaju svoje partnerke dok se one samozadovoljavaju. Ima nešto veoma uzbudljivo u tom posmatranju žene tokom tih trenutaka. Muškarci su otkrili kako im se to najviše sviđa zbog saznanja da je žena u tom trenutku maksimalno sigurna u sebe, poznaje svoje telo i ne stidi se sopstvenog zadovoljstva.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još