Pašeko: Došao sam zbog Ramba

0

Novo pojačanje Crvene zvezde Vinisijus Pašeko rekao je danas da mu je drago što je došao u ovaj fudbalski klub i da ima veliku želju da pomogne ekipi da napravi "odlične rezultate".

“Već sam upoznao saigrače i upravu. Došao sam sa velikom željom da pomognem Zvezdi da ove sezone napravi odlične rezultate. Srećan sam što sam ovde i učiniću sve da uzvratim na toploj i srdačnoj dobrodošlici”, rekao je Vinisijus novinarima u Beogradu.

Novi Zvezdin igrač napuniće u septembru 26 godina, a igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača.

Vinisijus je rekao da poznaje dvojicu crveno-belih Brazilaca, kao i da je najzaslužniji za njegov dolazak Dejan Petković.

“Sa Kristijanom Borhom sam bio u Flamengu, a protiv Evandra sam igrao kada je nastupao za Atletiko Paranaense. Odlični su igrači…Za moj dolazak najzaslužniji je Dejan Petković. On mi je otvorio vrata srpskog fudbala. Mi smo privatno dobri prijatelji, a igrali smo zajedno u Flamengu“, rekao je Vinisijus.

Sportski direktor Zvezde Ivan Adžić rekao je da klub duže vreme već prati Vinisijusa, kao i da igrač ima kvalitete koji su potrebni klubu.

“Duže vreme ga poznajemo. On uglavnom igra po levoj strani, a osnovne karakteristike su mu brzina i rešavanje situacija 'jedan na jedan'. Biće veliko pojačanje“, rekao je Adžić.

Osim dresa sa brojem 11, Vinisijus je od Zvezde dobio i benkicu sa obeležjima kluba, pošto mu se nedavno rodio sin.

Crveno-beli sutra putuju na pripreme na Zlatibor, a Adžić je rekao da će biti još pojačanja, ali da novi dolasci zavise od prodaje igrača iz sadašnjeg sastava.

(Beta)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.