FUDBALER IMA SAMO DVA USLOVA: Ognjen Vranješ ulazi u "Zadrugu 6"?!

Fudbaler Ognjen Vranješ (32), za kog se, pored rezultata koje je postigao u fudbalu, vezuju brojne afere s pevačicama i rijaliti-zvezdama dobio je primamljivu ponudu da se na jesen useli na imanje u Šimanovcima.

U nedelju, 10. jula održaće se finale "Zadruge 5", a produkcija rijalitija već sklapa dogovore sa novim učesnicima. Jedan od njih je i Ognjen Vranješ, bosanskohercegovački fudbaler, kojem novac nije bitan, ali dve stvari jesu.

Izvor blizak fudbaleru otkriva da je Vranješ spreman da prihvati ponudu televizije "Pink":

- Uvek je pričao da bi ušao samo da se zabavi i bio zanimljiv narodu, a da, što se novca tiče, on zarađuje dovoljno i honorar mu ne bi bio najvažniji motiv. Sad je dobio ponudu da uđe u šestu sezonu i najverovatnije će je prihvatiti samo iz razloga što konačno želi da pokaže ko je i šta je - rekao je izvor i nastavio:

- Ognjena su čelnici "Pinka" pitali da li postoje neki specijalni uslovi koje traži, ali on je rekao da će se, ukoliko prelomi da uđe, ravnopravno takmičiti sa ostalim učesnicima. Insistirao je samo da mu obezbede dovoljno mesta u garderoberu i da se ni sa kim ne otima oko kreveta.

Izvor: Srpski telegraf/Republika.rs
Foto: ognjen_vranjes/Instagram

Pogledajte još