UPLAŠILA SE: Miki Đuričić otkrio kako je izgledao susret sa ćerkom nakon izlaska iz "Zadruge"!

Miroslav Miki Đuričić prvi put nakon skoro dve decenije boravka po rijalitijima uspeo je da bez diskvalifikacije izdrži deset meseci. Miki je progovorio o utiscima iz "Zadruge 5", otkrio kako je reagovao kada je ugledao suprugu u Beloj kući, ali i detaljno opisao prvi susret sa ćerkicom Dunjom sa kojom je i zaspao prve noći nakon rijaliti.

- Prvi utisci što se tiče mojih najbližih su odlični. A, ja što se tiče mojih utisaka čestitam ljudima koji su pobedili, nisu bili moji favoriti. Malo sam i razočaran. Napolju još nisam sreo nikoga ko je podržavao te ljude, očigledno se ja družim sa pogrešnima - započeo je Miki.

Miki je opisao kako je izgledao susret sa ćerkom Dunjom koja će uskoro proslaviti drugi rođendan.

- Dunja dođe pa me zagrli, pa je legla pored mene. Pa me mazi, pa se odalji, pa opet dođe... Sad se već navikla, govori mi tata, vidi moju sliku, pa je pitamo ko je ovo, a ona kaže tata... - priča Miki i dodaje:

- Porasla je kreće u prvi razred odmah (smeh)... Ona izgleda kao dete od četiri godine. Žena joj takvu garderobu i kupuje. Iako će napuniti dve sada. Baš je porasla i priča.

A za sam kraj je otkrio da je nakon ovog rijalitija definitivno penzija.

- Definitivno posle "Zadruge 5" idem u penziju... - rekao je Miki kroz osmeh.

Izvor: Republika.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još