TAKVU ŽENU VIŠE NEĆU NAĆI: Nikola Grujić Gruja otkrio detalje susreta sa ćerkama i suprugom koju je prevario u rijalitiju

Finalista pete sezone rijalitija "Zadruga" Nikola Grujić Gruja otkrio je da se pokajao što je prevario svoju partnerku, Ljiljanu, ali kaže da je u tom trenutku smatrao da je Milana Mima Šarac ljubav njegovog života.

Gruja je ispričao detalje prvog susreta sa ćerkama, te sa suzama u očima otkrio da su mu trčale u susret i vikale "tajo".

- Ta žena ih je sačuvala od svega što se dešavalo. Znale su one da ja pravim neke gluposti, ali šta, nisu znale, jer im Ljilja nije dozvolila da gledaju. Takvu ženu neću naći nikada više. Nimalo nije bila ogorčena, ljuta, mislim da je ona to prebrodila, tu bol, dok sam ja bio unutra - rekao je bivši zadrugar, pa otkrio kako se osećao u trenutku kada je prevario ženu sa kojom ima dve ćerke:

- Ja sam pre Zadruge rekao "da nema šanse, 99 odsto", tih jedan odsto je prelomilo. U "Zadruzi" nisam uopšte razmišljao, mislio sam da mi se desila neviđena ljubav. Emocije više nemam ni prema Mimi, ni prema Ljilji, nije to to, hladan sam, zato mi svi kažu da sam kao led.

Izvor: Kurir.rs/Srbija Danas
Foto: nikola.grujic.gruja/Instagram

Pogledajte još