STIDIM SE VEZE SA MIMOM ŠARAC: Nikola Grujić Gruja žestoko opleo po bivšoj ljubavnici i progovorio o pomirenju sa suprugom Ljiljom

Učešće Nikole Grujića u "Zadruzi 5" obeležila je javna prevara koju je počinio sa Milanom Mimom Šarac, a sada je pevač otkrio detalje susreta sa bivšom suprugom Ljiljanom i njihovim maloletnim ćerkama.

- Pred kraj rijalitija sam počeo da se plašim susreta s porodicom, bivšom suprugom, decom... Strepeo sam da li će mi ćerkice skočiti u zagrljaj, da li će mi se radovati ili će biti rezervisane. Zanimalo me je šta će me pitati starija ćerka. Srećom, prošlo je sve bolje nego što sam očekivao - rekao je bivši rijaliti učesnik, i otkrio kako je protekao prvi susret sa ženom koju je javno osramotio.

- Susret s Ljiljanom je prošao prilično dobro, ona je jedna gospođetina i laf. Bilo mi je jako neprijatno, sramota me je bilo da je pogledam u oči, da je išta pitam... Ona je dovela decu i trudila se da samo o njima pričamo. Ćerke žive s njom, ali je omogućila da ih viđam kad god poželim, ispala je šmeker, nikada više neću naleteti na takvu ženu - rekao je Gruja, svestan da će ćerke u budućnosti saznati za njegovo neverstvo.

- Ljilja ništa deci nije rekla i na tome sam joj veoma zahvalan. Svestan sam da će kad porastu same videti poniženje koje sam priredio njihovoj majci, plaši me taj trenutak, ne znam kako da objasnim svoje postupke. Ne mogu da verujem da sam zbog osobe poput Mime izgubio porodicu - rekao je Gruja.

- Ona je samo u rijalitiju imala priču s Luksom, Osmakčićem, Sandijem, Čolakom, Janjušem, Dinom, Pekijem... Po izlasku iz rijalitija sam saznao detalje njene prošlosti koji su me šokirali. Ona nikada ne bi mogla biti maćeha mojoj deci, niti žena s kojom bih gradio porodicu. Ne želim da je vređam, ali razočarao sam se jer sam verovao u nešto što ne postoji. Emocije prema njoj su bile stvarne, ali znatno preuveličane zbog zatvorenog prostora. Ona je pred ulazak u rijaliti ocu najavila da će sa mnom biti radi opstanka, to sam pročitao u jednom intervjuu. Stidim se što sam je odabrao za ljubavnicu, a ponosim se što sam osobu poput Ljilje odabrao za ženu - rekao je Nikola, koji je otkrio da li planira da traži oprost od supruge.

- Trenutno ne planiram da se mirim sa Ljiljom. Mislim da je sve mnogo sveže i da trenutno ne bismo funkcionisali kao porodica, nije pametno da razmišljamo u tom smeru. Srećan sam što mi je porodica pružila razumevanje, iako su mi zamerili ponašanje, obrukao sam ih, ali oni su uz mene. Zahvalan sam im na tome - zaključio je pevač.

Neposredno pred ulazak u "Zadrugu 5", Gruja je istakao da mu je cilj da narodu predstavi prave vrednosti.

- Rekao sam da u rijaliti ulazim da pokažem prave ljudske vrednosti i da ću dokazati da ne mora samo prevarom da se postane popularan. Sad mi je to smešno jer sam sve suprotno uradio. Osoba pre rijalitija nije ista kao ona koja je učestvovala u "Zadruzi" - rekao je on.

Tokom boravka u Beloj kući Gruji su mnogi zamerali preterano konzumiranje alkohola, a sada je pevač progovorio o poročnom životu.

- Nisam normalan kada popijem, trudiću se da izbegavam alkohol. Radio sam u medicini, nikada nisam imao problem s alkoholom, kada sam sa društvom, volim da se opustim, ali nisam dozvolio da me deca nikada vide pijanog - rekao je on.

Izvor: Alo.rs
Foto: nikola.grujic.gruja/Instagram

Pogledajte još