NA POROKE SAM SPISKAO POLA MILIONA EVRA: Miki Đuričić progovorio o kockanju i dugovima

Pčelar iz Kupinova Miki Đuričić, koji se našao među top 10 superfinalista "Zadruge 5", priznaje da ga mnogi smatraju moralnim pobednikom jer je pobedio sebe i ostao u rijalitiju do kraja, bez skandala. On je priznao da je ranije bio poročan, te da je prokockao pola miliona evra.

- Mnogo sam voleo da kockam kad sam bio mlad. Od pola miliona evra sam potrošio 200.000 na drugove, još 200.000 na kocku i onih 100.000 ko zna na šta sve - kaže Miki i dodaje:

- Izlazio sam dosta, ali, eto, umesto na nekretnine, sve je otišlo na provod. Ispostavilo se da gluplji od mene uzmu više para u rijalitiju. Sad mi više ne treba ništa. Sad razmišljam o detetu, da ga obezbedim, da se obrazuje i tako dalje. Hoću da obezbedim ćerku stanom, bitno mi je da ima. Ja nisam ništa imao, a i kad sam stekao, sve sam proćerdao, 500.000 evra sam potrošio na dugove. Ja spadam u generaciju koja je željna svega. Odrastao sam u nemaštini, sve mi je nekako falilo. Hteo sam da vidim sve. Nikad nisam ima ovoliku lovu, ali sam snimao reklame, pa dok častiš ovog i onog, ode novac. Ja sam kroz 15 godina zaradio pola miliona evra. Nije to bilo za dan. Nisam ja deo estrade, ali sam ljudima zanimljiv. Pola rijaliti-igrača nema osnova da bude na televiziji. Nemam ni ja, zato me čudi što sam ljudima zanimljiv.

Mnogi su primetili da se Đuričić promenio otkako je postao otac, a on je ispričao teoriju koju po tom pitanju ima njegova supruga Angelina i s kojom se i on u potpunosti slaže.

- Nisu mene supruga i dete promenili. Otac je rekao mojoj ženi da me je ona promenila, ali ona mu je objasnila da sam ja uvek bio ovakav, nego reagujem u zavisnosti od toga kakvi ljudi su oko mene. Pričala mu je da on zna sa mnom. Evo, u ovoj sezoni sam se družio s normalnim ljudima i nije bilo problema. Kad je čovek nenormalan i ja sam nenormalan. U prethodnim sezonama sam pravio budalaštine samo takve. Onda sam shvatio da nema potrebe da pravim takva s*anja. Najmanje sam ponosan na to što sam udarao ženama šamare, što sam ih udarao štakama. Zbog toga što sam ušao u vezu u kojoj mi je neko trenirao živce, bio sam nasilnik. Sve što mi se desilo sam zaslužio. I penale i nanogicu. Ne bežim od toga da neko kaže da sam nasilnik. Za moje postupke nema opravdanja. Nisam ja smeo tako da se ponašam jer ja nisam životinja. Ako sam došao u tu situaciju, to znači da moram da se menjam hitno. Sebe sam tada preispitivao i na kraju sam se promenio. Hteo sam da dokažem drugima da sam normalan. Više ne isterujem pravdu, narodu je bitno da te zgotivi. Ako uradiš najgoru stvar na svetu, a vole te, neće biti strašno, a ako te ne vole, ne vredi ti da se čupaš ni sa čim - tvrdi Miki i zaključuje:

- Kad sam došao, svi su rekli: "Hvala bogu da si toliko izdržao." Sad samo razmišljam o odmoru, hoću da vodim suprugu i dete i uglavnom sada kod mog oca provodimo vreme. Ovde krečimo i sređujemo, pa onda idemo dalje jer imamo druge planove. Dunja je mnogo porasla, samo ide za mnom i priča tata. Ne da mi ni na 20 minuta da odem od nje. Najveće iznenađenje je ljudima što sam ostao do kraja i što sam ostao veran supruzi. Meni je prišao Stefan Karić i rekao: "Bravo, ostali smo verni do kraja." Pa je l' moguće da je došlo vreme da se podrazumeva da neko nekog prevari pred kamerama?!

Bivši zadrugar otkriva da je pristao na to da se preseli u tazbinu i ispričao gde će da živi s porodicom.

- Supruga i ja se selimo uskoro iz Kupinova u jedno drugo vojvođansko mesto. Idemo kod žene, iako sam govorio stalno da ne treba ići kod žene u kuću. Tamo ćemo da se skrasimo. Sad planiram da se bavim proizvodnjom organske hrane, da gajim svinje mangulice i tako dalje.

Izvor: Republika.rs
Foto: mikidjurickupinovo/Instagram

Pogledajte još