NIJE VREDNA SVEGA ŠTO SAM ŽRTVOVAO: Nikola Grujić Gruja priznao da se kaje zbog afere sa Mimom Šarac (VIDEO)

Gosti u sinoćnoj emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" bili su učesnici "Zadruge 5" Milana Mima Šarac i Nikola Grujić Gruja.

- Kakvu komunikaciju danas imaš sa suprugom? Da li ste razgovarali o svemu što se izdešavalo? - pitala je Nikolu voditeljka Dušica Jakovljević.

- Ne. Ja sam zakasnio jer smo do kasno bili na pecanju, moja starija ćerkica i ja. To je moje najveće blago - otkrio je pevač.

- Mima, da li ti je nedostajao Gruja otkako se "Zadruga" završila? - pitala je voditeljka Mimu.

- Iskreno, ne - odgovorila je Mima.

- Pa dobro, logično da nisam - dodao je Nikola.

- Ja sam njega precrtala, nisam razmišljala o njemu - istakla je Šarčeva.

- Je l' tebi nedostaje Mima? - pitala je Dušica Gruju.

- Iskreno, fali mi, ja ne mogu da lažem. Ne mogu da kažem da mi je nedostajala, ali setio sam se nje i razmišljao gde je, šta je, da li je zdrava i kako je prošla komunikacija sa roditeljima - govorio je Nikola.

- Pogledala sam kad mi pošalju gde je i šta radi, pošalju mi njegov stori - nastavila je Mima.

- Za vreme finalne večeri, sedela si u publici, šta je on tebi rekao? - pitala je Dušica.

- Ne znam šta je tačno rekao, nešto mi je j*bao mamu, to mi je Ana prenela. Ja sam pogledala, samo sam ja bila tu, znači, obraćao se meni. Ja nisam imala komunikaciju sa njim, ne znam da li se obraćao meni. Nisam imala snage da se pomerim, bila sam umorna - govorila je Mima.

- Moguće je da sam ja nju opsovao nešto, kad sam čuo od ljudi koji su me dočekali, naravno da ću da opsujem. Ja nešto da sam pretio, pojavio bih se kod nje odmah. Neću da pričam šta su mi rekli, samo ću reći da nije vredna svega što sam žrtvovao zbog nje - dodao je Gruja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još