NIKOME NISAM RASTURILA PORODICU: Mima Šarac tvrdi da nije odgovorna za krah braka Nikole Grujića Gruje (VIDEO)

Gosti u sinoćnoj emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" bili su učesnici "Zadruge 5" Milana Mima Šarac i Nikola Grujić Gruja.

Naredna gledateljka koja se uključila u program, imala je pitanje za pevača.

- Dobro veče, ovde Dragana iz Beograda. Ja ču izneti svoje lično mišljenje. Ovo je i te kako edukativan program. Od prve sezone ga pratim. Ove sezone smo imali najviše navalentnih devojaka. Želela bih da pozdravim Gruju. Mima je verovatno gledala neke stvari u detinjstvu, pa ih sada radi. Nemam drugo objašnjenje. Da li misliš da bi ona mogla da bude majka - pitala je gledateljka Grujića.

- Mislim da trenutno nije za ulogu majke. To se nikad ne zna, ali mislim da do sada nije osetila to. Verujem da hoće, ali ne znam kad. Ono što ste vi rekli, da je ona u detinjstvu osetila emotivni krah. Ne pokazuje svoje emocije, ne mogu da kažem da li me je volela, jer mi nije pokazivala svoje emocije - rekao je Gruja.

- Maja iz prethodne sezone je ostavila verenika koji je imao saobraćajhnu nezgodu, Mima je rastavila nečiji brak, obe nisu imale veliku osudu naroda. Dalila je sopstveni brak razorila, a doživela je veliku osudu. Mima treba da bude mnogo više osuđena, jer je nekom uništila brak - rekla je gledateljka.

- Mislim da ne treba da upoređujemo neke situacije, Maje, Mime i ostalih zadrugara. Mimi i Gruji nikada nije bila prošlost, već budućnost - rekla je voditeljka Dušica Jakovljević.

- Ona može da bude sa bilo kim, da li će joj se pojaviti prema nekom emocije, to ne znamo, prema Gruji ih nije imala - rekla je gledateljka.

- Ja nikome nisam rasturila porodicu. On je sam ušao u vezu sa mnom. Ja sam slobodna devojka, on je želeo da bude sa mnom. Imala sam udela u tome, ali nije potpuna krivica moja - rekla je Mima.

- Dušice, ja sam verovao u njena obećanja da ćemo opstati uprkos svemu. Rekla je da ćemo zajedno izaći. Zbog nje sam sve žrtvovao, stavio život na kocku. Verovao sam u obećanja, a dela zanemarivao - rekao je Gruja.

- Upravo to te je dovelo do toga gde si sada. Da si našao nekog s kim si uspeo, imao bi opravdanje, sada ga nemaš - kazala je gledateljka.

- Da nisam imala emocije prema njemu, ne bih bila sa njim, to je sasvim očigledno - rekla je Mima.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još