OBESIO BIH SE DA SAM DOBIO DETE SA DALILOM: Dejan Dragojević surovo iskren o životu sa bivšom suprugom

Pobednik pete sezone rijalitija "Zadruga" i miljenik velikog broja gledalaca ovog rijaliti formata Dejan Dragojević otkrio je kroz šta je sve prošao tokom učešća u rijalitiju za koji sam kaže da mu je promenio život.

- Čuo sam komentare, kažu da sam prestao volim Dalilu preko noći, ali nije tako, tamo je meni jedan minut bio kao večnost, plus to što sam se mirio... Dok su drugi jeli i spavali, ja sam gledao u plafon, razmišljao o svemu, plakao - iskreno je rekao Dejan, pa smo se dotakli teme i truda bivšeh bračnog para da Dalila ostane u drugom stanju:

- Pa znaš kako, nije Bog dao, hvala Bogu što nije, zbog cele ove situacije, hvala Bogu pa mi ne određujemo kada će deca doći na svet. Da ljudi mogu da ono što kažu da se to odmah desi, mislim da bi bio raspad zemlje. Hvala Bogu, mi ne odlučujemo o tome, zato što zamisli da smo odlučili tog trenutka i da se sve ovo izdešavalo, Bože sačuvaj, tada bih se opasao oko aviona i leteo, visio bih ovde kao primerak kako ne treba - rekao je iskreno Dejan.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još