FUSION NIGHTS: Duh Brodveja, Buenos Airesa i Francuske rivijere na sceni Casina Maestral

Ako ste voleli filmove "Cabaret" i "Moulin Rouge!" i obožavali predstavu "The Producers" - hotel "Maestral" u Pržnom u Crnoj Gori spremio je za vas ovog leta nešto što se može nazvati istinskim uživanje.

Scena Casina Maestral koja je do sada ugostila veliki broj izvođača iz celog regiona i sveta, dobija je ovog puta pravu fuziju vrhunske zabave i prave umetnosti.

Na pozornici je jedan od najboljih bendova na našim prostorima koji besprekornim zvukom, otmenošću i energijom dominira u prostoru tako da se stvara ambijent na kojem mogu da pozavide klubovi velikih metropola.

Uz takav bend ide samo klasa: Mladen Lukić, Mina Gligorić i Marija Stojanović šarmom, harizmom i vrhunskim glasom stvaraju hemiju koju morate da doživite.

Program je kreiran i praćen od strane Milana Gromilića i odabrane ekipe vrhunske plesača, uz genijalnog Arsenija Tubića u ulozi domaćina.

Tokom FUSION NIGHTS u Maestralu imaćete jedinstveni doživljaj koji je mešavina zavodljivosti pariškog kabarea, čarolije mjuzikala njujorškog Brodveja ili londonskog Vest Enda, mediteranskog šarma Francuske rivijere i Monte Carla i energije argentinskog tanga sa trgova Buenos Airesa i karnevala u Nju Orleansu.

Foto: Casino Maestral

Pogledajte još