PLJUŠTALE UVREDE I PSOVKE: Lepi Mića ušao u žestok sukob sa gledaocima emisije "Narod pita", pobesneo i iz revolta se skinuo (VIDEO)

Voditeljka Dušica Jakovljević u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostila je Saleta Luksa i Lepog Miću.

I emisiju se telefonskim putem uključio Arsen iz Beograda koji je pozdravio sve u studiju, pa se obratio Mići.

- Mićo, kako izdržavaš tolike godine da budeš tako aktivan u "Zadruzi"?

- Kada se uhvatim neke odgovornosti trudim se da budem odgovoran, tačan, meni je "Zadruga" lagana. Bude mi teško kada mislim o porodici - rekao je Mića.

- Ja moram da ti čestitam jer držiš gledanost tamo - dodao je gledalac.

- Moram kao zdrastveni radnik da te upozorim na nešto, mani se onih mladih devojaka, da se ne mučiš. Propao si mi, bila bi mi šteta da ne budeš još deset godina u "Zadruzi"?

- Ma, dođi ti u studio da se skinemo i da vidimo ko je kakav, skinemo se u bokserice pa da vidimo ko je kako građen. Ja izgledam kao Apolon za svoje godine, ti si krenuo fino, a sada si kao budala, ja mislim da si ti bez zuba. Mene mlade devojke obožavaju - vikao je Mića i krenuo da se skida kako bi pokazao svoje telo.

- Mićo, ovo je bio prijateljski savet, a ne to. Ja sam hteo da ti čestitiam, ti si svoju ženu obezbedio - rekao je gledalac.

- Ma je*em ti ja ženu, sa mnom tako ne možeš - vikao je pevač.

- Ma je*em ti mamu, matori jarče - rekao je gledalac i prekinuo vezu.

Nešto kasnije, Lepi Mića se raspravljao sa gledateljkom koja se javila uživo u program, nakon čega je odjednom počeo da se skida. Zadrugar je skinuo majicu i ostao je pred publikom samo u belim pantalonama.

Voditeljka, a i gledateljka ostale su u šoku jer je Miću iznerviralo što ga je žena ironično nazvala gospodinom. On je počeo da se raspravlja sa gledateljkom, a Dušica je pokušala da ga prekine.

- Gospodin u crvenom džemperu, vas treba da bude sramota kako se ponašate u emisiji. Ovo je televizija - rekla je gledateljka.

- Ja se zovem Miroslav Pržulj. Vi treba da kažete da je sramota onog čoveka koji je zvao prvi - rekao je Mića, pa skinuo džemper.

- Možemo li da prekinemo ovu raspravu. Mićo, nisi dobio ružnu reč - ubeđivala ga je voditeljka, ali pevač nije popuštao i nastavljao je da se raspavalja sa gledateljkom.

Na kraju je i žena pobesnela, pa se obratila Jakovljevićevoj.

- Dušice, ja vas jako poštujem, ali morate da znate ko u vašoj emisiji vodi program. Vi ste rekli pre neko veče da ovako ne mogu da se ponašaju.

Dušica je zamolila Miću da se obuče i nastavi emisiju u pristojnom izdanju.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još