BIVŠA ZADRUGARKA ZAVRŠILA U BOLNICI: Sandra Čaprić polomila butnu kost

Bivša zadrugarka i pevačica Sandra Čaprić trenutno boravi na Zlatiboru, jer je večeras trebalo da nastupi u jednom tamošnjem klubu sa svojim kolegom, Šakom Polumentom.

Sandra je na Zlatibor stigla nešto ranije, kako bi zajedno sa prijateljima uživala u planinskim čarima, ali joj sve obilo o glavu.

Naime, Sandra se vozila kvadom, te je tokom vožnje pala i raskrvarila celu glavu.

- Sandra je večeras trebala da nastupa sa Šakom na Zlatiboru, ali će zbog teške povrede morati da otkaže gostovanje u klubu. Desila se zaista strašna scena, ljudi su počeli da vrište kada su videli da je pala sa kvada. Vozilo je i dalje bilo u pokretu, a ona je samo iskočila iza njega, raskrvarila je celu glavu, mogla je i da ostane bez nje... Imala je sreće, mnogo se potresla i ona, a i njeni prijatelji s kojima je tu - rekao je izvor.

Nešto kasnije Sandrina najbolja drugarica Sindi otkrila je da je bivša zadrugarka završila u bolnici i da je situacija zapravo mnogo gora.

- Isitna je, Sandra je u bolnici. Polomila je butnu kost, a glava joj je više puta šivena... Trenutno nemam više informacija - rekla je ona kratko.

Izvor: Pink.rs
Foto: sandracapric_official/Instagram

Pogledajte još