IDEMO DALJE, MORAM DA NAĐEM NEKU NOVU: Isak Šabanović progovorio o raskidu sa Aleksandrom Mladenović

Isak Šabanović je u Vrnjačkoj Banji dobio nagradu, a kako je rekao to ga čini srećnim i ponosnim.

- Kad prvi put dođem u neko mesto, kao ovde i kad uzmem nagradu, evo već treća po redu, dobro je. Služim i dalje narodu - rekao Šabanović.

Isak je istakao da želi da se posveti karijeri i pesmama i da ne želi karijeru da gradi na tračevima. A onda je najavio novu pesmu za septembar.

Šabanović se osvrnuo i na komentar svog kolege, Mahira Mulalića, prošlogodišnjeg pobednika takmičenja "Zvezde Granda", da se ove godine ponovila situacija od prošle godine i da će teško rok muzika pobediti u ovom takmičenju.

- Pa lako je Mahiru kad je prvo mesto... šalim se. Ali ja sam svim srcem navijao za Hanada, zato što je moj prvi izlazak bio sa njim. Možda ćemo i raditi nešto zajedno, ali to vam sada neću otkriti - ispričao je pevač.

Isak je istakao da je u takmičenju podržavao i kolegu Aleksandra Josifovskog.

Na pitanje o konkurenciji u "Zvezdama Granda" i o to da li se rok muzika vraća na scenu rekao je:

- Nije se toliko vratio rokenrol, ali ima mnogo takmičara koji pevaju i pop i rok i Đorđe David koji daje sve od sebe da to prođe. Evo sad je bio na drugom mestu.

Zatim je naglasio da svoj repertoar mora da prilagođava klupskim svirkama.

Nezaobilazna tema bila je i njegova veza sa pevačicom Aleksandrom Mladenović.

- Ja jesam javna ličnost, ali privatnost mi nemojte dirati. Svi znamo da bi više, bolje i lepše trajalo da se nije saznalo. Bilo je šta je bilo, idemo dalje. Da li sam spreman za novu ljubav? Što da ne, idemo dalje. Moramo naći novu neku.

Izvor: Nova.rs
Foto: isakciksy/Instagram

Pogledajte još