NISAM ŽELEO DA SE SRETNEM SA HUSOM: Dejan Dragojević progovorio o poseti Gornjem Šepku

Dejan Dragojević iskoristio je odsustvo Dalile Dragojević i juče posetio Gornji Šepak sa svojim ocem Goranom. Poveli su ljubimca Tedija, kog su predali Husu Mujiću, a Dragojević je uzeo svoj automobil. O ovom autu se dosta pričalo pred sam kraj "Zadruge 5", kad ga je Dejan tražio nazad, kao i posle, u emisijama "Narod pita".

Inače, Dejan je više puta navodio da se plaši da će mu Dalila uraditi nešto sa kočnicama, pa je upitan da li je imao problema na putu do Veternika.

- Pa ne znam, zvali smo hitnu službu i vatrogasce, ne znam da li je bilo do kočnica ili čega, stigli smo šlep službom. Sprdam se, stigli smo u Veternik, leva kočnica je radila, desna ne - rekao je Dejan u svom stilu.

Da li si se sreo sa Husom?

- Nisam se sreo sa Husom, niti sam planirao. Prešao sam granicu samo zato što sam morao ćaleta da prevezem preko, ali se nisam penjao uopšte.

Huso je rekao da je pričao sa Goranom, da on nije zadovoljan onim što se desilo u "Zadruzi" i rekao je da će vratiti Tedija, ako ga Dalila ne bude pazila. Hoćete li ga prihvatiti?

- Ne, Goran je rekao da Tedija neće, Huso mu je rekao da ne zna šta da radi sa Tedijem, da nema ko da ga čuva. Rekao je tati da bude nekoliko dana tu, pa da ga uzme nazad, a tata je rekao da mu ne pada na pamet i da ga je Dalila tražila, da neće da se prepucava preko medija oko psa. Teško je da on (Huso) može da ga čuva, zato što pas ne može da bude u kući kod vernika. A ne može ni da putuje non-stop. Tako da će morati da zove dostavu za pedigre, da ima ko da ga hrani.

Dalila je rekla da joj nije svejedno u kući, ali da je sve stvar navike i da će je brzo proći. Kako si se ti osećao?

- Ne, nikakav čudan osećaj nisam imao. Prešao sam granicu, stao kod pumpe, uštekao se kao fantom. U žbunu sam bio.

Dalila je izjavila da ti niko ne brani da dođeš i da možeš uvek da uzmeš svoje stvari. Kako to komentarišeš, da li ćeš ponovo da se vratiš u Šepak nekad?

- Ne pada mi na pamet da dođem u kuću. Jeste pola moje, nikad to nisam isticao, ali ja znam koliko sam uložio i kako je uloženo u tu kuću. Sa koje strane je vetar duvao. Auto sam uzeo samo da bih otplatio dug koji mi je ostao u telefonskoj kompaniji, za telefon koji nije u mom posedu, niti ga koristim.

Izvor: Pink.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još