STEFAN GA VEĆ ZOVE TATA: Milica Dabović progovorila o ljubavnoj vezi sa Vanjom Ćorićem

Bivša košarkašica Milica Dabović pronašla je novog dečka, koji je već poznat javnosti. Četrdesetogodišnja sportistkinja otkrila je više o njihovoj vezi, ali i odnosu svog sina Stefana sa njenim novim izabranikom.

Naime, Miličin novi dečko je ugostitelj iz Švajcarske Vanja Ćorić. Vanja je pre nekoliko godina verio Slađu Delibašić, ali se veza završila intimnim skandalom.

- Sa Vanjom sam našla mir. Što se tiče Vanje i mog sina, Stefan ga je pre neki dan nazvao tata, pošto ga je Vanja kulirao nekoliko puta. Kada mu je rekao tata, Vanja je toliko skočio od uzbuđenja. Stefan isto tako zna, kada Vanja ode na nekoliko dana, da me pita gde je i kad će doći jer mu jako nedostaje. Jako se dobro slažu, pa kao da se čitav život znaju. Stefan čak mene više ne budi da mu donesem mleko, nego budi Vanju, a on se probudi sa osmehom na licu i kaže mene je probudio da mu donesem mleko. Vanja se sada kada je Stefan u pitanju mnogo toga pita i ja sam srećna zbog toga - rekla je Milica.

Bivša košarkašica se osvrnula i na to kako su se Vanja i ona upoznali.

- Kod nas se sve to spontano desilo. Mi smo jako dugo vremena provodili pričajući. U jednom trenutku sam ja nestala i posle dugog perioda kada sam se vratila, Vanja mi je izjavio ljubav. Bila sam u šoku i rekla sam mu da mi treba onaj moj stari Vanja. Krenuli smo da se smejemo i onda sam rekla sebi zašto da ne - rekla je Dabovićeva.

Izvor: Kurir.rs
Foto: stefanovamama13/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.