PRIMAM MORFIJUM, NE MOGU DA STANEM NA NOGE: Sandra Čaprić progovorila o oporavku nakon teške nezgode koju je doživela

Bivša zadrugarka Sandra Čaprić nedavno je doživela tešku saobraćajnu nezgodu na Zlatiboru kada je izgubila kontrolu nad kvadom, koji se prevrnuo na nju.

Nakon što je zadobila teške telesne povrede, Sandra je hitno hospitalizovana na Institutu za ortopediju Banjica, a nakon operacije kuka i butne kosti, smeštena je u rehabilitacioni centar.

Čaprićeva je progovorila o bolničkim danima, nesnosnim bolovima, kao i detaljima nezgode.

- Trenutno se osećam bolje nego prethodnih dana, ali sam jako slaba, ruke su mi izbodene od infuzija koje konstantno primam. Operacije su srećom dobro prošle, ali imam nesnosne bolove. Inače sam osoba koja može da trpi jake bolove, ali sada primam morfijum kako bi mi ublažio ovu patnju kroz koju prolazim - rekla je Sandra i otkrila detalje svog trenutnog zdravstvenog stanja.

- Sledi mi period rehabilitacije, ugrađena su mi dva titanijumska šrafa u kuk i operisana mi je butna kost. Ne mogu da se oslonim na noge, osećam se nemoćno. Navikla sam da budem aktivna, a sada zavisim od drugih. Zbog povrede ramena ne mogu da koristim hodalicu, što mi dodatno otežava život - objasnila je agoniju kroz koju polazi Sandra, koja je potom otkrila ko joj pomaže u ovoj teškoj situaciji.

- Najveća podrška mi je moja najbolja drugarica Sindi. Roditelji trenutno ne mogu da budu pored mene, otac je bolestan i ne želim da bude po bolnicama da ne bi dobio koronu. Sindi mi je desna ruka i jako sam joj zahvalna za sve što je učinila za mene - istakla je bivša zadrugarka, koja se prisetila stravične nezgode koju je, kako kaže, predosetila.

- Predosetila sam nesreću, čitavog tog dana sam imala jako čudan osećaj. Inače vozim jako brzo, što nije za pohvalu, ali taj dan sam vozila sporije od svog društva. Konstantno sam zaostajala i trudila se da uživam u prirodi. Međutim, u jednom trenutku sam dala gas zato što je ispred mene bila uzbrdica. Kako sam pritisnula gas, izgubila sam kontrolu nad kvadom, koji se prevrnuo na mene. Ostala sam bez svesti i sledeće čega se sećam je bolnica - zaključila je Čaprićeva.

Sandra Čaprić je iz bolnice izneta sa sve krevetom, u pratnji osoblja koje joj je pomoglo da uđe u automobil kojim se pevačica prevezla do Instituta za rehabilitaciju, a u kojem će provesti naredni period.

Izvor: Alo.rs
Foto: sandracapric_official/Instagram

Pogledajte još