MRZIM DEJANA DRAGOJEVIĆA: Miki Đuričić otkrio zbog čega ne podnosi pobednika "Zadruge 5" (VIDEO)

Voditelj Darko Tanasijević u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostio je učesnike "Zadruge 5" Aleksandru Nikolić i Mikija Đuričića.

U emisiju se telefonskim putem uključio gledalac.

- Hteo bih da pozdravim puno Aleksandru, ja sam Radoš iz Kragujevca. Želeo bih da ti i Dejan postignete zajednički uspeh. Pokazali ste mnogo velike promene. Dejan te mnogo voli, to se vidi. Želo bih da se preselite jedan kod drugog. Da ne budete na dva koloseka, već na jednom koloseku. Gledao sam često kada ste izlazili kod kokošaka pa ste mi bili simpatični i zanimljivi. Želeo bih da tako i ostanete i da ispunjavate želje i potrebe koje život nosi. Zaista si mi Miki bio simpatičan ima i mnogo situacija kada si bio u pravu. Ja ću da budem surovo iskren. Zameram ti što ne podnosiš Dejana, nije mi drago, iskreno. Mislim da ništa nije više uzeo, nego što ti je dao - rekao je gledalac.

- Slažem se, kao što i neki njemu ništa nisu uradili, pa je on tukao rečima. Kada je on mogo da bude komentator, što ne bi mogao i ja. Ja opet kažem, kod Dejana nije sve tako crno, ali nije ni belo. Evo ja ću sada da kažem: "Mrzim Dejana Dragojevića". Nije baš tako, ako vi mislite da ga mrzim, neka bude tako. Dejan je bio dobar muž i dobar čovek, ali ja pričam o Dejanu koji je vređao sve. Da Dalila nije prevarila Dejana, oni bi i dalje bili top, i dalje biste ih mrzeli. Čovek vređao Janjuša da je beskućnik - rekao je Miki.

- On je uvek kupovao za sve robu, on nikada nije bio sebičan - rekao je gledalac.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još