JOŠ UVEK VOLIM MARKA: Viktorija Viki Mitrović progovorila o pomirenju sa Osmakčićem

Viktorija Mitrović priznaje da joj je baka, po izlasku iz "Zadruge", zamerila sve i svašta, a deda je bio jako ljut. Ipak, to su nekako izgladili, ćerkica je pored nje i obe su presrećne zbog toga. Kako ističe sa Markom Osmakčićem se nije pomirila, ali emocije i dalje gaji prema njemu.

- I dalje imam emocije prema njemu, ali sve manje. Mislim da ne postoji šansa za pomirenje, ali ne isključujem tu mogućnost. Na njega je uticao zatvoreni prostor, mislim da privatno nije baš takav kako je unutra izgledao. Dosta je smireniji, staložen je. Bukvalno, to su dve različite osobe.

Viktorija je otkrila i u kakvom je odnosu sa Radomirom Marinkovićem Takijem.

- Taki i ja imamo zajedničku drugaricu kod koje ja budem kada imam obaveze u Beogradu. Te naše slike nastale su u nedelju kada sam ja snimala neku emisiju. Ja sam tog dana otišla kod Milice, Taki je bio tu zato što je on pre nekoliko godina bio sa nekom Miličinom tetkom, njih dvoje se odatle poznaju, a imaju i zajedničke prijatelje. Taki je bio u prolazu i svratio je da Milici nešto donese. Ja sam posle toga izašla da sačekam dostavu tu na parkingu jer smo naručile neku hranu, on je čovek otišao svojim putem i to je to. Tako da su gluposti te priče da smo zajedno, nemam ja nikakve veze sa Takijem samo eto što smo se našli na istom mestu - rekla je ona za "Svet", pa prokomentarisala ponašanje Maje Marinković, koja je drugarici Aleksandri Subotić preotela muža.

- Maja ko Maja. Njeni postupci govore više od reči, ne bih ja tu imala šta da dođem. Pa svakoj sreći presudi neko treći. Maji će sve to vratiti. Nikad se ne zna ko će od nje da preuzme Pecu. Mislim da se Maja osilila pošto je pored Pece i misli da je bitna, da je postala ne znam ni ja šta. Maja je u medijima već dugo, a sad se malo uzdigla. Te pretnje ne pratim, kad vidim šta pišu o meni iznerviram se, pa samo prelistam, ne čitam.

Prema njenom mišljenu, Anđelo Ranković bio je najveći folirant u "Zadruzi".

- Anđelo, zato što je u vezu sa Sandrom Rešić ušao kako bi se oprao od odnosa sa Dalilom. Hteo je preko Sandre da izgladi stvar sa porodicom i sa nekim ljudima napolju da ga ne bi negativno komentarisali zbog Dalile. Ružno je to što je uradio.

Izvor: Blic.rs/Svet
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još