NIKADA NEĆU IMATI UNUKE: Svetlana Ceca Bojković iskreno o ćerkinoj borbi za potomstvo

Zahvaljujući dobroj naravi i zdravom poimanju pravih vrednosti, glumica Svetlana Bojković je sa izvesnom lakoćom savladavala pojedine životine teškoće.

Bila je svojoj ćerki Katarini Žutić veliki oslonac tokom njene borbe za potomstvo.

- Kaja je imala veliku podršku svog muža i moju, naravno. Srećna sam što smo to prevazišli. Toliko ljudi nema decu, pa živi dobar i ispunjen život. Naravno, lepo je imati unuke koji nastavljaju tvoju porodičnu istoriju. Ja to neću imati, ali Katarinina i moja životna priča za mene je velika nagrada. U mom ovozemaljskom trajanju ogledala sam sve što sam htela i umela.

Kako kaže, svojoj ćerki, Katarini Žutić kasno je priznala da je glumica. Petnaestak godina je Kaja uveliko igrala u pozorištu, na filmu i televiziji da bi joj Svetlana tek tada kazala da je sazrela, osvestila sebe kao glumicu i da može mirno i bez straha da je gleda.

- Najviše sam se radovala kada je dobila Sterijinu nagradu, jedinu koju ja nikad nisam dobila. To je za mene, njenu majku, bilo posebno važno. Ako Bog hoće da te kazni i učini da se "najedeš" glume, onda odredi da ti i dete bude glumac. Svaku Kajinu mladalačku traumu na putu glumačkog sazrevanja ja sam dvostruko propatila. Trudila sam se da to pred njom prikrijem da je ne bih povredila i da joj u svakoj muci budem oslonac. Hvala bogu, to je prošlo. Više nemam tremu kad je gledam u pozorištu, na filmu ili televiziji - rekla je glumica za magazin "Gloria".

Izvor: Kurir.rs/Gloria
Foto: NOVA S - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još